Goedkope vluchten naar Las Vegas

Voordeligste vluchten naar Las Vegas

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 92 voor enkele vluchten en € 181 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

American Airlines
Delta
United
Alaska Airlines
American Airlines
Delta
Copa
United
Alaska Airlines
United

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Over Las Vegas

Wil je een gokje wagen in het Bellagio, artistieke foto's van het neonlicht maken in The Strip of uitgaan in Fremont Street? Als je een rechtstreekse vlucht neemt, ben je na een uur of 12 op de luchthaven van Las Vegas, maar veel vluchten duren een paar uur langer omdat deze met overstap zijn, wat wel weer als voordeel heeft dat je minder lang aan één stuk hoeft te zitten. De luchthaven van Las Vegas heet McCarran International Airport, en ligt vlak bij downtown Las Vegas.

Als je op de levendige McCarran International Airport aankomt, weet je meteen waar je bent: in de terminals zijn in totaal namelijk zo'n 1200 gokautomaten te vinden. Maar er is ook ander vermaak. Zo is er een luchtvaartmuseum, een speelgebied voor kinderen en zijn er verspreid over McCarran verscheidene kunstwerken te bewonderen. Er zijn ook vele eetgelegenheden, dus aan pretzels, hamburgers en andere lekkernijen is geen gebrek. Ook aan winkeltjes ontbreekt het niet. Er zijn allerlei manieren om in Las Vegas te komen.

De meest glamoreuze manier om je verblijf te beginnen, is door een limousine te nemen. Daarnaast is er voor de meeste grote hotels en resorts de mogelijkheid om met een shuttlebus mee te gaan. Er rijden ook shuttlebussen naar nabijgelegen steden als Laughlin en Lake Havasu City. Een speciale luchthavenlijn, de Westcliff Airport Express, doet onder andere The Strip aan. Vanaf terminal 1 vertrekken er bovendien stadsbussen van de RTC naar Las Vegas. Deze rijden niet vanaf terminal 3, maar als je daar zou aankomen, kun je met de gratis 'inter-terminal shuttle' naar terminal 1. Lijn 108 en 109 brengen je van de luchthaven naar The Strip; een kaartje kost een habbekrats en is te koop bij een automaat of in de bus. Bij beide terminals bevinden zich ook taxistandplaatsen (een taxirit naar downtown Las Vegas kost circa $ 15), en er stoppen blauw-met-witte busjes van het vijf kilometer verderop gelegen centrum voor autoverhuur, het McCarran Rent-A-Car Center, voor het geval je zelf achter het stuur wilt zitten. En als je altijd al een monorail hebt willen uitproberen, kun je er ook voor kiezen om met een shuttlebus naar het station van Las Vegas te gaan, waar je op de monorail kunt overstappen. Vanaf het station kun je natuurlijk ook naar andere plaatsen in de VS reizen. Omdat McCarran op een paar kilometer afstand van het centrum ligt, is er een groot aanbod aan accommodaties in de buurt van de luchthaven.

Vlieg je graag met Emirates of Lufthansa? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Emirates Vluchten en Lufthansa Vluchten.

Er vertrekken vanuit Amsterdam elke dag meerdere vluchten naar Las Vegas, of beter gezegd, vluchten waarbij je met overstap naar Las Vegas kunt reizen, bijvoorbeeld via Londen of Philadelphia. Er zijn ook alternatieven voor reizen met overstap, bijvoorbeeld met vertrek uit Brussel. Kies met Expedia de handigste vlucht naar 'Sin City', de bijzondere bestemming waar je zo veel speciaals kunt zien, van de gondels van The Venetian tot de imposante Hoover Dam vlak bij de stad.

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Las Vegas

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 92 voor enkele vluchten en € 181 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Condor
United