Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Verenigde Staten

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Verenigde Staten

De Verenigde Staten worden ook wel het 'land van de ongekende mogelijkheden' genoemd. Dat geldt niet alleen voor immigranten, maar zeker ook voor 'normale' bezoekers. Het land biedt een reusachtige afwisseling aan natuur en steden. Zo kun je de metropool New York bezoeken of juist in Utah op zoek gaan naar de filmlocaties van oude westernfilms.

Vind een vlucht naar de Verenigde Staten

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vertrekken iedere dag vele directe vluchten naar luchthavens in de Verenigde Staten. Uiteraard kun je direct vliegen op New York John F. Kennedy Airport (NYC) of op Chicago O'Hare International Airport (CHI), maar ook rechtstreeks naar bijvoorbeeld Los Angeles International Airport (LAX) aan de westkust. De vluchttijden kunnen flink variëren. Zo duurt een vlucht naar New York ongeveer 8,5 uur, terwijl een vlucht naar Los Angeles rond de 11 uur in beslag neemt.

Naast directe vluchten zijn er ook veel vluchten waarbij je een keer moet overstappen. Vaak gebeurt dit binnen de VS, maar ook vanaf Londen Heathrow (LHR) of Londen Gatwick (LGW) kun je makkelijk overstappen op vluchten naar de Vererenigde Staten. Zoek op je bestemming om de beste vlucht te vinden.

Veel mensen vliegen naar New York als bestemming voor een stedentrip of zakenreis. De 'Big Apple' is namelijk het commerciële centrum van de VS, wat je terugziet aan de vele wolkenkrabbers in Manhattan. Bezoek verder het Vrijheidsbeeld of het Empire State Building. Je kunt ook kiezen voor vliegtickets naar Orlando. Hier zijn naast wolkenkrabbers ook pretparken en zonnige stranden in de buurt.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten kun je terecht voor vrijwel elk type vakantie, bijvoorbeeld een stedentrip in New York, of een autovakantie over de befaamde Route 66.

In de Verenigde Staten kun je kiezen uit veel bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Golden Gate Bridge in San Francisco of de Grand Canyon in Arizona.

Meer weten over de bezienswaardigheden en hoogtepunten? Neem dan een kijkje in de online reisgidsen over de Verenigde Staten.