Voordeligste vluchten naar Nashville

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Nashville is niet alleen de hoofdstad van de Amerikaanse staat Tennessee, maar ook het wereldwijde centrum van de countrymuziek. Maak je bedevaart naar het plaatselijke Country Music Hall of Fame and Museum en ontdek gaandeweg dat deze stad nog veel meer in petto heeft dan je op het eerste oog zou denken. Bezoek een lokale brouwerij en maak een rondje langs de talloze sfeervolle bars, winkel erop los in enorme shopping malls, ontspan in een van de meer dan 100 parken die de stad rijk is of gebruik Nashville als vertrekpunt voor een uitstapje naar natuurparken in de staat Tennessee als het indrukwekkende Great Smoky Mountains National Park en het dichterbij gelegen Long Hunter State Park.

Vliegen naar Nashville

Nashville International Airport (BNA) is de grootste en belangrijkste luchthaven van de stad. Vluchten naar Nashville komen voornamelijk aan vanaf binnenlandse bestemmingen en vliegvelden in andere landen in Noord- en Zuid-Amerika. Kom je vanaf Europa, dan kun je het beste overstappen op een van de luchthavens aan de oostkust of het binnenland van de Verenigde Staten. Zo vlieg je vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) dagelijks eenvoudig naar Nashville met een overstap op Detroit Metro Airport (DTW), Minneapolis - St. Paul International Airport (MSP), Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL), Philadelphia International Airport (PHL) of John F. Kennedy International Airport (JFK). Welke optie je ook kiest, de overstaptijden zijn doorgaans vrij kort en de totale vliegtijd van Amsterdam naar Nashville bedraagt over het algemeen zo'n 12 à 13 uur. Houd er bij het boeken van je vlucht wel rekening mee dat het in Nashville 7 uur vroeger is dan in Nederland.

Voorzieningen op de luchthaven van Nashville

Het vliegveld van Nashville wordt omringd door verschillende grote parkeerplaatsen, zowel voor kortere als langere verblijven. Verder is de luchthaven van alle gemakken voorzien om zowel je aankomst als vertrek in alle comfort te laten verlopen. Zo vind je op de luchthaven een keur aan eettentjes, barretjes, lounges, krantenkiosken, kledingwinkels, souvenirshops en natuurlijk muziekwinkels. Daarnaast zijn er taxfreeshops, pinautomaten en een geldwisselkantoor. Verder kun je op grote delen van de luchthaven gebruikmaken van gratis wifi.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Nashville

Nashville International Airport ligt op zo'n 8 kilometer van het stadscentrum. De luchthaven van Nashville was ooit het eerste grote vliegveld in de Verenigde Staten dat een shuttleservice aanbod en vandaag de dag heb je er zelfs de keuze uit verschillende busdiensten die je voordelig en snel naar de stad en diverse locaties in de omgeving kunnen brengen. Een eigen auto is natuurlijk geen overbodige luxe om rond te reizen in Amerika en op de luchthaven vind je dan ook een flink aantal verhuurbedrijven waar je terecht kunt voor jouw ideale huurauto in Nashville. Ook aan accommodaties natuurlijk geen gebrek in deze hoofdstad van Tennessee. Bekijk het aanbod aan hotels in Nashville en ontdek jouw perfecte verblijf voor een unieke Amerikaanse stedentrip.

Informatie over vluchten naar Nashville

Luchthaven van aankomst Nashville
IATA-code aankomstluchthaven BNA

Populaire vluchten naar Nashville

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.