Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Wat te doen in Nashville

Zie alle 8 activiteiten in Nashville

Topactiviteiten in de Amerikaanse muziekstad Nashville

Nashville is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Tennessee. De stad ligt in het oosten van het land. Nashville is dé muzikale hoofdstad van Amerika. Je kunt een groot aantal leuke activiteiten ondernemen in Nashville. Kom bijvoorbeeld meer te weten over de geschiedenis van de plantage Belle Meade Plantation waar je een informatieve tour kunt boeken. Ook kun je in het centrum van Nashville diverse historische bezienswaardigheden bewonderen waaronder het Tennessee State Capitol. Neem ook zeker een kijkje binnenin het gebouw.

Dingen om te doen in Nashville

Een excursie in Nashville zoals de tour door de Country Music Hall of Fame®​​​​​​​

mag niet ontbreken tijdens je bezoek aan de stad. Tijdens deze zelfstandige rondleiding ontdek je een eeuw aan countrymuziekcultuur. Luister bijvoorbeeld naar bluegrass Cajun en rockabilly en bewonder enkele levendige tentoonstellingen. Ook is er een fotocollectie met meer dan 23.000 beelden en heeft het museum een indrukwekkende verzameling voorwerpen. Meer dan 800 kostuums en 600 instrumenten passeren de revue. Een andere bijzondere activiteit in Nashville is het bijwonen van een concert in de Grand Ole Opry. Dit is de belangrijkste countrymuzieklocatie van Amerika. Bekende artiesten als Carrie Underwood en Hank Williams hebben hier op het podium gestaan. Tijdens het concert krijg je de kans om aanstormende talenten en beroemde artiesten op dezelfde avond te zien optreden.

Bezienswaardigheden in Nashville

Veel van de hotels in Nashville liggen in het centrum van de stad. Je kunt doorgaans dus te voet een bezoek brengen aan enkele van de meest bekende bezienswaardigheden. Wandel bijvoorbeeld naar het Parthenon dat in het groene Centennial Park ligt. Het imposante gebouw is een betonnen replica op gelijke schaal van het originele Parthenon in Athene. Het kunstmuseum Frist Art Museum is gevestigd in een omgebouwd art-decopostkantoor. Hier bewonder je wisselende tentoonstelling van zowel lokale als internationale kunstenaars. Bij het Lotz House Museum sta je oog in oog met de geschiedenis van Nashville. Hier vond de Slag bij Franklin plaats tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. De plek waar een kanonskogel het landhuis raakte is nog steeds zichtbaar.

Uitgaan in Nashville

Nashville is een geweldige stad om uit te gaan. In bijna iedere bar word je getrakteerd op livemuziek. Er zijn in Nashville een groot aantal bands en artiesten die optreden in uitgaansgelegenheden. Je zult voornamelijk blues jazz en country muziek tegenkomen. De meeste cocktailbars en cafés vind je in de wijken The Gulch Midtown en Downtown. Ook kun je in Nashville een gezellig avondje naar een stand-up comedyshow of naar een optreden in Music Valley. Wil jij Nashville ontdekken? Boek dan nu jouw vlucht naar Nashville.

Kaart

Discover neighborhoods in Nashville

Binnenstad van Nashville

Het fantastische uitgaansleven en de geweldige livemuziek zijn slechts enkele hoogtepunten in Binnenstad van Nashville. Stop bij Auditorium Ryman of Bridgestone Arena tijdens je verkenningstocht van het gebied.

LivemuziekDansEntertainment

Music Row

Het fantastische uitgaansleven en de geweldige livemuziek zijn slechts enkele hoogtepunten in Music Row. Stop bij Nashville Broadway of Local Color Gallery tijdens je verkenningstocht van het gebied.

LivemuziekDansEntertainment

Donelson

Donelson is populair door zijn populaire winkels. Maak wat tijd vrij om bezienswaardigheden in de buurt te verkennen, zoals Opry Mills en Grand Ole Opry.

GezinsvriendelijkLivemuziekWandelen

West End

De geweldige bars en de geweldige livemuziek van West End staan bovenaan het lijstje bij veel bezoekers. Stop bij Parthenon of Centennial Park om je reis compleet te maken.

LivemuziekIJshockeyTheaters

Bellevue

Bellevue staat bekend om zijn winkelaanbod en bezienswaardigheden zoals Sri Ganesha Temple en Cheekwood Estate & Gardens die je een bezoekje kunt brengen.

GezinsvriendelijkVogelspottenWandelen

The Gulch

The Gulch is een populaire bestemming voor zijn keuze aan eetgelegenheden. Als je op zoek bent naar meer bezienswaardigheden en activiteiten, kun je een uitje naar Nashville Broadway of Yazoo Brewing Company plannen.

BarsLivemuziekVriendelijke mensen