Voordeligste vluchten naar Chicago

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 224 voor enkele vluchten en € 383 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Chicago

Chicago is een verrassende metropool in de Amerikaanse staat Illinois, ook wel bekend als “The windy city” door haar krachtige winden. Boek online een vlucht Chicago en geniet van de mooie skyline van de stad, en de vele theaters en bezienswaardigheden. En geniet van de natuur langs de oevers van Lake Michigan!

Groot aanbod vluchten

Je kunt via Amsterdam Schiphol (AMS) en Rotterdam Airport (RTM) een vlucht nemen naar Chicago. De luchthavens verzorgen gezamenlijk meer dan zestig vluchten per dag naar deze bestemming. Op deze lijn vliegen geen budgetmaatschappijen, de vluchten hebben een aantal tussenstops. Er zijn per dag ongeveer vier rechtstreekse vluchten met een gemiddelde reistijd van 08:50 uur. Kijk online voor de meest geschikte dag om te vertrekken en begin met plannen!

Luchthaven Chicago

Je landt bij aankomst op O’hare Airport (ORD) met een tijdsverschil van zeven uur. De luchthaven is een enorm complex met vele faciliteiten. Als reiziger kan je genieten van gratis wifi en een aantal rustruimten en eetmogelijkheden. Voor internationale reizigers zijn de lounges aangegeven in speciale terminals, waar overal winkels zijn. Er is een breed aanbod, variërend van cosmetica tot exclusieve horloges. Ook zijn er een aantal spa's waar je na een lange vlucht lekker tot rust kan komen.

O’hare luchthaven beschikt over uitstekend openbaar vervoer. Om de aantal minuten vertrekken er bussen en treinen naar de omliggende steden. Je kunt ook je reis vervolgen met de taxi of een huurauto online reserveren.De keuze voor een optimale verblijfplaats is snel gemaakt, want op de luchthaven en in de directe omgeving zijn er veel comfortabele hotels beschikbaar. Er zijn online genoeg mogelijkheden om je vlucht naar Chicago te boeken in combinatie met een verblijf en/of huurauto.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Chicago, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Chicago op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Chicago

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 224 voor enkele vluchten en € 383 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.