Voordeligste vluchten naar Atlanta

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Apr 24, 2019

Prima goedkope budget vlucht

Dec 23, 2018

Wc beter schoonhouden was al vies bij aankomst in business class

Nov 22, 2018

Zou graag meer geen ruimte zien. Was op deze vlucht redelijk beperkt

Over Atlanta

Atlanta is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Georgia en een van de 10 grootste grootstedelijke gebieden van de VS. De stad ontstond in de periode na 1836, toen de Western & Atlantic Railroad werd aangelegd, maar brandde tijdens de Amerikaanse burgeroorlog grotendeels af. De stad werd weer herbouwd en beleefde een ongekende groei gedurende de eerste paar decennia van de 20e eeuw, om uiteindelijk uit te groeien tot de huidige metropool. Atlanta heeft een vochtig subtropisch klimaat en telt 343 parken, natuurreservaten en tuinen, waar het heerlijk toeven is.

Vluchten naar Atlanta

Elke dag vertrekken er vanuit Nederland verschillende vluchten naar Atlanta [ATL]. Met een rechtstreekse vlucht ben je er al in 9 tot 10 uur, maar als je kiest voor een vlucht met 1 tussenstop kun je een stuk goedkoper uit zijn. Zo’n goedkopere vlucht duurt dan minimaal 14 tot 15 uur, maar je kunt tussendoor wel een paar uur de benen strekken. Schiphol [AMS] heeft de beste mogelijkheden om je in Atlanta te brengen, vanaf Rotterdam [RTM] heb je altijd 2 tussenstops en de goedkopere vluchten daarvandaan duren erg lang (21+ uur). Expedia.nl biedt vliegtickets naar Atlanta voor zo voordelig mogelijke prijzen aan. Dit zijn tickets van de reguliere vliegmaatschappijen, gezien er vanuit Nederland geen lowcostairlines naar Atlanta vliegen. Gebruik onze handige zoekwizard en filters om alle mogelijke opties te vergelijken en de voordeligste vliegtickets naar Atlanta te boeken.

Luchthavenvoorzieningen en accommodaties in Atlanta

Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport [ATL] is een grote internationale luchthaven, een van de drukste van de Verenigde Staten, en ligt op 11 km van het businessdistrict van Atlanta. Het is een belangrijk knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten en telt twee terminals en zes zogeheten concourses. Een treintje (Plane Train of APM) verbindt de terminals en concourses met elkaar. In welke terminal of concourse je arriveert, hangt af van het feit of je rechtstreeks hebt gevlogen of via een tussenstop in de VS. Reizigers vinden op de luchthaven alle moderne voorzieningen die je zou verwachten. Dutyfreeshops, bars en restaurants, geldwisselkantoren en geldautomaten, lounges en VIP-rooms, het is allemaal aanwezig. Voor transport naar je bestemming kun je gebruikmaken van shuttleservices, bussen, taxi’s en treindiensten (de MARTA en de AMTRAC). Voor een huurauto ga je naar het Rental Car Center (RCC). Dit bevindt zich niet in de luchthaventerminal maar daarbuiten en is met de ATL SkyTrain te bereiken. De luchthaven heeft geen hotel op het terrein, maar in het gebied eromheen vind je een groot aantal hotels, waarvan vele een gratis luchthavenshuttleservice bieden. De helft hiervan bestaat uit 2-sterrenhotels, maar er is ook een groot aantal 3-sterrenhotels rondom de luchthaven te vinden.

Boek je reis naar Atlanta met Expedia.nl

Expedia.nl biedt talloze vluchten naar Atlanta [ATL] aan. Houd Expedia.nl in de gaten voor goedkope vliegtickets naar Atlanta en zoek via de wizard naar een vroegboekticket of misschien zelfs een last minute. Handig is ook dat je met onze zoekwizard en filters de vluchten op kenmerken kunt sorteren en prijzen kunt vergelijken. Wist je trouwens dat je op Expedia.nl nog meer kunt besparen door een vlucht en hotel te combineren? Profiteer dus van een aantrekkelijke korting door via onze website de vlucht + hotel te boeken die bij je budget en vakantieplannen passen.

Hulp bij het boeken

Als je bij het boeken telefonische hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons op te bellen. De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur bereikbaar op het nummer 020 200 84 59 (lokaal tarief). Houd het reisplannummer bij de hand wanneer je belt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Informatie over vluchten naar Atlanta

Luchthaven van aankomst Atlanta
IATA-code aankomstluchthaven ATL

Populaire vluchten naar Atlanta

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.