Goedkope vluchten naar Miami

Voordeligste vluchten naar Miami

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 440 voor enkele vluchten en € 427 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Finnair
TAP Portugal
Lufthansa
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
Finnair
Brussels Airlines
Lufthansa

Over Miami

Welcome to Miami! Deze zwoele stad laat je niet koud, letterlijk! Voor een heerlijke zonvakantie moet je in deze stad in het zuidoosten van Florida zijn. De stad vormt de achtergrond van bekende televisieseries zoals Miami Vice, CSI Miami en Dexter, en al snel valt de aparte sfeer van deze zwoele stad op. De grote invloed van de Spaanstalige gemeenschap (twee derde van de bevolking spreekt Spaans als eerste taal) is opmerkelijk en vind je terug in de keuken (de ‘Floribbean cuisine’), in de muziek – met invloeden uit Cuba en de Bahama’s – en zelfs de taal. Toeristen komen vooral voor het warme klimaat en de mooie natuur, zoals de Everglades in het westen, Miami Beach in het oosten en de Florida Keys in het zuiden.

Er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol of Rotterdam naar Miami. Via een tussenstop in Londen land je op Miami International Airport [MIA] na ongeveer 12-13 uur vliegen. Er zijn ook opties om 2 tussenstops in te lassen, maar de ticketprijs verschilt doorgaans heel weinig. Een alternatieve luchthaven in de ruime omgeving is Fort Lauderdale op minder dan 40 km afstand. Ook hier heb je minstens 1 tussenstop nodig voor je op je eindbestemming aankomt. Expedia.nl biedt een ruime keuze vliegtickets van Schiphol of Rotterdam naar Miami en Fort Lauderdale voor vluchten van verschillende vliegmaatschappijen aan. Gebruik onze eenvoudige zoekwizard om voordelige vluchten naar Miami te vinden en te boeken.

Miami International Airport bevindt zich op 13 km ten noordwesten van Downtown Miami en biedt heel wat airporthotels voor een verblijf dicht bij het vliegveld, met de optie de stad te bezoeken. De meerderheid van hotels zijn 3-sterren of 2-sterrenaccommodaties, haast allemaal met zwembad. Meer dan 60% van deze accommodaties biedt een luchthavenshuttleservice aan, zodat je gelijk vanaf de luchthaven naar het hotel kunt worden gebracht. Controleer ook op de individuele hotelpagina’s of er vanaf je hotel een shuttle naar de stad rijdt. De luchthaven zelf is erg goed verbonden met het centrum via shuttle- en treinservices, maar via Expedia.nl kun je ook kiezen uit tientallen autoverhuur bedrijven om een auto te reserveren.

Expedia.nl biedt diverse vluchten naar Miami aan die zo voordelig mogelijk worden aangeboden. Kijk regelmatig op de site van Expedia.nl of er tickets naar Miami zijn, en controleer de website wanneer je last minute nog een ticket wilt reserveren. Airlines verlagen soms hun tarieven als ze hun vluchten willen volboeken. Wist je dat je ook prijzen kunt vergelijken door de sorteer- en filteropties te gebruiken? Of kies uit luchthavens in de omgeving zoals Fort Lauderdale om meer alternatieven te ontdekken. Wist je trouwens dat je op Expedia.nl nog meer bespaart als je een vlucht boekt samen met je hotel? Kies de vlucht + hotel die bij je vakantieplannen passen en geniet van de extra korting.

Vlieg je graag met United of American Airlines? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: United Vluchten en American Airlines Vluchten.

De zoekfunctie van Expedia.nl is zeer gebruikersvriendelijk. Bij de getoonde zoekresultaten staan de vertrek- en aankomstdatum, de duur van de vlucht en het aantal tussenstops duidelijk aangegeven. Zo heb je een duidelijk overzicht over de verschillende mogelijkheden en de prijsverschillen tussen de aangeboden vluchten naar Miami.

Het boekingsproces op Expedia.nl verloopt in principe volledig digitaal, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je tegen vragen of problemen aanloopt. Aarzel in dat geval niet om telefonisch contact op te nemen met ons team van efficiënte klantenservicemedewerkers. Zij zijn van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 020 200 84 59 (lokaal tarief). Wij kunnen je het snelste helpen als je tijdens het telefoongesprek het reisplannummer dat is gekoppeld bij de hand hebt.

Expedia.nl streeft ernaar om zo voordelig mogelijke vluchten aan te bieden met zo min mogelijk tussenstops. Je kunt kiezen voor een vlucht met je favoriete airline, of er juist voor kiezen om de prijzen van de verschillende airlines met elkaar te vergelijken. Op die manier kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en betaal je niet voor overbodige opties. Het geld dat je zo bespaart op je vlucht kun je in Miami vast besteden aan leukere dingen!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Miami

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 440 voor enkele vluchten en € 427 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

TAP Portugal
Lufthansa