Goedkope vluchten naar Philadelphia

Voordeligste vluchten naar Philadelphia

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 87 voor enkele vluchten en € 173 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Delta
Delta
Aer Lingus
TAP Portugal
TAP Portugal
Aer Lingus
Icelandair
American Airlines
Scandinavian Airlines
Iberia

Philadelphia is een grote stad in het oosten van de Verenigde Staten. Het is de grootste stad van Pennsylvania en ligt op de grens van de staat New Jersey. De stad neemt een belangrijke plaats in in de Amerikaanse geschiedenis. Op 4 juli 1776 werd hier namelijk de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring ondertekend. Het Independence National Historical Park is een van de grootste toeristische attracties van de stad en staat geheel in het teken staat van de Amerikaanse Revolutie. De historische Independence Hall, waar de onafhankelijkheidsverklaring werd getekend, is de grootste publiekstrekker. Daarnaast is de iconische Liberty Bell ook in dit park te bewonderen. Verder is het Philadelphia Museum of Art, een van de grootste kunstmuseums van de Verenigde Staten, een populaire attractie dankzij de zeer gevarieerde collectie.

Vliegen naar Philadelphia

Philadelphia International Airport (PHL) is een grote luchthaven op iets meer dan 10 kilometer van het stadscentrum van Philadelphia. Er gaan dagelijks rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar deze grote stad in Pennsylvania. De reis duurt in totaal ongeveer 8,5 uur. Er zijn ook vluchten met een tussenstop die iets goedkoper kunnen uitvallen dan een rechtstreekse vlucht. Je vliegt dan bijvoorbeeld via Frankfurt, Parijs of Reykjavik. De reistijd loopt hierbij uiteraard enige uren op. Eenmaal geland in Philadelphia kun je je horloge 6 uur vroeger instellen.

Voorzieningen op de luchthaven van Philadelphia

Philadelphia International Airport is een grote luchthaven met alle voorzieningen die je mag verwachten en meer. Er is een uitgebreid winkelaanbod in de verschillende terminals en als je een hapje wilt eten zijn er voldoende opties voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd. Enkele eetgelegenheden zijn 24 uur per dag geopend. Verder kun je onbeperkt gebruikmaken van het gratis wifinetwerk en er zijn verschillende plekken ingericht om je telefoon op te laden. Geldautomaten zijn op verschillende plekken te vinden. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn ruimtes beschikbaar voor het verschonen en voeden en voor de iets oudere kinderen is een speelruimte met luchtvaartthema beschikbaar in terminal A. Je kunt ter ontspanning ook een van de spa's bezoeken. Er zijn hotels op de luchthaven beschikbaar en enkele hotels op zeer korte afstand van de luchthaven. Daarnaast zijn er ook verschillende lounges waar je (tegen betaling) comfortabel kunt wachten. Naast de gebruikelijke voorzieningen biedt Philadelphia International Airport ook enkele bijzonderheden, zoals kunsttentoonstellingen in verschillende terminals.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Philadelphia

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Philadelphia kun je op verschillende manieren verder reizen. Er rijdt zeer regelmatig een trein vanaf de luchthaven naar verschillende punten in het stadscentrum. Bij 30th Street Station kun je gemakkelijk overstappen op de spoorlijn Northeast Corridor die andere grote steden rijdt tussen Washington en Boston. Daarnaast stoppen er ook drie bussen bij het vliegveld die je naar de stad kunnen brengen. Je kunt ook vooraf een rit of gedeelde rit bespreken. Deze auto's vertrekken vanaf zone 6 en 7 bij de Commercial Transportation Roadway. Verder zijn er natuurlijk taxi's beschikbaar en er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven gevestigd.

Veelgestelde vragen

Informatie over vluchten naar Philadelphia
Luchthaven van aankomstInternationale luchthaven Philadelphia
IATA-code aankomstluchthavenPHL
Naam aankomststadPhiladelphia
Vluchtprijs€ 369

Populaire vluchten naar Philadelphia

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 87 voor enkele vluchten en € 173 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Aer Lingus
TAP Portugal