Voordeligste vluchten naar Boston

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 181 voor enkele vluchten en € 335 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jun 10, 2019

Lichte vertraging was iets minder

Sep 5, 2018

Nee

Aug 1, 2018

WCs waren bijzonder smerig. Tweede ‘maaltijd’ was niet lekker. Gezond alternatief was fijn geweest. Voor de rest overal tevreden over.

Over Boston

Boston is een welvarende stad in het noordoosten van de Verenigde Staten. Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts en met zo'n 650.000 inwoners ook de grootste stad van deze staat . Als je in Boston bent, dan zijn er een paar bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Loop de Boston Freedom Trail, bezoek de Boston Commons of neem een kijkje in 'The museum of Fine Arts'.

Een vlucht naar Boston boeken vanuit Nederland

Een vlucht Boston is mogelijk met zowel Europese als Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen. Je kunt vanuit Nederland prima naar Logan International Airport (BOS) in Boston vliegen. Vanaf Schiphol Amsterdam Airport (AMS) kun je met verschillende vliegtuigmaatschappijen iedere dag naar deze Noord-Amerikaanse stad vliegen. Sommige vliegtuigmaatschappijen bieden een directe verbinding aan, andere met een overstap. Er zijn geen prijsvechters actief op de route Amsterdam-Boston. Ook vanuit Dusseldorf Airport (DUS) bestaat een directe verbinding naar luchthaven Boston. Vanuit Brussel (BRU) Zaventem Airport helaas niet, je kunt wel overstappen op London Heathrow. Wees na je vlucht Boston bij aankomst een klein beetje voorbereid op een jetlag en draai uw horloge zes uur terug.

Openbaar vervoer vanaf de luchthaven in Boston

Alle terminals zijn verbonden met een snelbus die gratis naar Boston South Station rijdt. Dit is het grootste trein- en busstation in de regio. Overigens bestaat er bij het vliegveld ook een limousine-pickup. Dit is een vrij normale manier van vervoer. Je kunt ook een normale taxi naar de stad nemen. In de vier terminals zijn ook verschillende autoverhuurbedrijven gevestigd. Wil je liever de nacht doorbrengen in een hotel in de buurt, dan zijn er hotels beschikbaar in alle prijsklassen. Van de allerduurste hotels tot en met goedkopere motels.

Populaire vluchten naar Boston

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 181 voor enkele vluchten en € 335 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.