Goedkope vluchten naar New York

Voordeligste vluchten naar New York

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 210 voor enkele vluchten en € 315 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Caraibes
Fly Play
American Airlines
Vueling Airlines
American Airlines
Fly Play
American Airlines
TAP Portugal

Over New York

De Empire State Building, het Museum of Modern Art, Times Square... al deze bezienswaardigheden wachten op je in New York. Met Expedia vlieg je snel en goedkoop naar deze wereldstad. De meeste rechtstreekse vluchten naar New York duren ruim 8 uur. Als je bijvoorbeeld overstapt in Londen of Reykjavik, is de vluchttijd natuurlijk langer. Er zijn meerdere andere luchthavens in de regio, maar de drie grote luchthavens in New York zijn John F. Kennedy, kortweg 'JFK', Newark en LaGuardia. Vliegveld LaGuardia biedt voornamelijk vluchten binnen Noord-Amerika. De meeste vluchten gaan naar JFK. Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden om van de ene naar de andere luchthaven te reizen, zoals de ETS Airport Shuttle.

JFK ligt zo'n 20 kilometer ten zuidoosten van Lower Manhattan. De zeven terminals zijn volop voorzien van winkels, cafés en restaurants, zoals McDonald's, Starbucks en Dunkin' Donuts. Te veel om op te noemen! Een goede manier om naar de stad te reizen is met de AirTrain. Voor $ 7,50 word je in een klein uur naar Manhattan gebracht; er is ook een snellere, duurdere lijn. De AirTrain stopt onder andere bij de terminals, parkeerterreinen, autoverhuurbedrijven en de overstappunten Jamaica Station en Howard Beach Station, waar je kunt overstappen op bussen en de metro. Voor andere locaties dan Manhattan kun je ook een bus overwegen, bijvoorbeeld naar Queens. Op JFK zie je op verschillende plekken balies van autoverhuurbedrijven, voor het geval je zelf naar Manhattan of een ander stadsdeel wilt rijden. Vanaf JFK zit je al snel op de highway. Uiteraard kun je ook zo'n beroemde gele taxi nemen. Vergeet de fooi niet! Let trouwens goed op dat je in een erkende taxi stapt; als mensen naar je toe komen om je over te halen tot een ritje, moet je dat negeren, want het is verboden voor chauffeurs om dit te doen. Er bevinden zich vele hotels in de omgeving van JFK. Een groot deel van deze hotels heeft gratis shuttlebusjes staan bij het Federal Circle Station, een van de haltes van de AirTrain. Hotels in de buurt zijn onder andere het Best Western en de Fairfield Inn, maar op onze site vind je er nog veel meer.

Newark heeft drie terminals en in al deze terminals zitten genoeg winkeltjes en zaakjes om wat te eten of drinken, zoals Auntie Anne's Pretzels en de Heineken Lounge. Hetzelfde geldt voor LaGuardia, dat vier terminals heeft. Net als bij JFK kun je het beste vanaf Newark in Manhattan komen door te reizen met de AirTrain. De AirTrain is vrij goedkoop, redelijk snel en deze rijdt vaak. Vanuit LaGuardia rijdt de speciale bus NYC Airporter naar Grand Central Station en Penn Station en er gaan ook stadsbussen naar onder andere Manhattan. Newark heeft een eigen hotel, Newark Liberty Marriott, en bij beide luchthavens zijn er daarnaast voldoende andere accommodaties in de omgeving.

Vlieg je graag met Emirates of Lufthansa? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Emirates Vluchten en Lufthansa Vluchten.

De meeste vluchten naar New York vertrekken vanuit Amsterdam, maar je kunt bijvoorbeeld ook overwegen vanaf Brussel te vliegen. Hoe je ook gaat, het is de lange reis meer dan waard als je eenmaal de Brooklyn Bridge, St. Patrick's Cathedral en de schatten van het Guggenheim ziet.

Veelgestelde vragen

Informatie over vluchten naar New York
Luchthaven van aankomstLaGuardia
IATA-code aankomstluchthavenLGA
Naam aankomststadNew York
Vluchtprijs€ 167

Populaire vluchten naar New York

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 210 voor enkele vluchten en € 315 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
American Airlines