Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Las Ramblas, de Sagrada Familia, het Picasso-museum: Barcelona is een wereldstad die eigenlijk geen introductie behoeft. Het is de perfecte vakantiebestemming waar uitstapjes op het gebied van cultuur en architectuur hand in hand gaan met lekker luieren op het strand. Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Boek dan vooraf een huurauto om de omgeving te verkennen. Net ten noorden van Barcelona ligt de Costa Brava, waar je op zoek kunt naar fraaie verscholen baaien met heerlijke visrestaurants. Ben je sportief aangelegd en voel je graag de adrenaline door je lijf gieren? Plan dan een bezoekje aan Montserrat, op nog geen uur rijden van de stad, om deze indrukwekkende rotsformatie te beklimmen. Een huurauto in Barcelona biedt je de mogelijkheid om je geheel eigen invulling te geven aan je verblijf in deze veelzijdige bestemming. Kijk snel op Expedia.nl en ontdek de mogelijkheden.

Zoek, filter en boek je huurauto in Barcelona

Voor een grote stad als Barcelona zijn de mogelijkheden voor het huren van een auto vrijwel eindeloos. Gebruik onze handige zoekfilters om een keuze te maken uit het ruime aanbod. Om te beginnen kies je de locatie waar je de huurauto wilt ophalen en inleveren. Deze zijn afzonderlijk te kiezen zodat ook een rondreis tot de mogelijkheden behoort. De luchthaven is een populaire locatie om je huurauto af te halen. Logisch want hier vind je veel verhuurbedrijven, onder meer van Alamo, Budget, Hertz en Sixt. Selecteer je favoriete model en houd daarbij rekening met je reisgezelschap en je reisprogramma. Als je van plan bent alleen over verharde wegen te rijden kun je prima uit de voeten met een standaardmodel, maar als je het binnenland intrekt of met een groot gezelschap reist, heb je meer baat bij een robuuste SUV of ruime MPV.

Naast je favoriete model kies je ook zelf voor opties als airco en handgeschakeld of automaat. Onbeperkt aantal kilometers is een goede optie als je vooraf niet precies weet welke route je gaat rijden en je qua kosten niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. In de laatste fase van het boeken kun je nog accessoires als gps en kinderzitjes bijboeken.

In je cabrio langs de stranden van de Costa Brava

Wat wordt het voor jou? Ga je in je cabrio naar de stranden van de Costa Brava, ga je met je SUV het binnenland in of rijd je met je zuinige sedan naar Giron om eens een andere Spaanse stad te ontdekken? Met een huurauto ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer en heb je volop mogelijkheden om de omgeving in je eigen tempo te verkennen en leuke activiteiten in Barcelona te ondernemen. Een echte aanrader voor iedereen die ervan houdt zelf de touwtjes in handen te houden. Kijk vandaag nog op Expedia.nl en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn!

Ontdek Barcelona

Ontdek Barcelona met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.