Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Miami

Alle huurauto’s in Miami

Een auto huren in Miami

Als je een bezoek aan een grote stad wilt combineren met een zonnige vakantiebestemming, ben je in Miami aan het juiste adres. Neem een kijkje bij de beroemde art decowijk in South Beach, kies voor een lange strandwandeling op Miami Beach en bezoek Zoo Miami of Seaquarium met de kinderen. Omdat de attracties van de stad vrij ver uit elkaar liggen, is het fijn als je je eigen huurauto hebt. Reserveer er eentje vooraf online en verken niet alleen de stad zelf, maar ook de omgeving. Trek er bijvoorbeeld op uit voor een kijkje bij de Everglades, een uitgestrekt moeraslandschap, of kies voor een autorit langs de kust.

Huur een auto in Miami

Op zoek naar een plek om een auto te huren? Als je naar de stad vliegt, biedt Miami International Airport de uitgelezen kans voor het huren van je auto. Bekijk vooraf thuis rustig wat de mogelijkheden zijn en boek er een online voordat je aan je vakantie begint. Het vliegveld ligt vlak bij het centrum van de stad, dus met 15 minuten rij je zo vanaf het parkeerterrein naar het strand! Als alternatief kun je in het centrum zelf terecht voor een huurauto. In het centrum liggen de meeste bekende autoverhuurbedrijven aan Route 41. Ook rondom de art decowijk zijn verschillende locaties voor autoverhuur te vinden. Ga je voor een luxe cabriolet, zodat je het optimale uit het zonnige klimaat haalt? Of kies je liever voor een automaat met airconditioning? Let er bij het huren wel op dat er vaak bepaalde regels, zoals een minimum leeftijd en bepaald aantal jaren rijervaring. Ook heb je een creditcard nodig.

Met de auto in Miami

Begin je bezoek in deze diverse stad bij de art decowijk. Zet je auto op straat of op een parkeerterrein en loop langs de prachtige architectuur. Je herkent de wijk aan de typische kleurrijke gebouwen uit de jaren 20 en 30. Rij vervolgens naar het zuiden van de stad voor een kijkje bij de zeer bijzondere Vizcaya Museum & Gardens. De Italiaanse villa met 34 kamers is in 1910 gebouwd en biedt een lust voor het oog. Op zoek naar een leuke attractie voor het hele gezin? Volg vanaf hier de autoweg 913 richting het oosten, naar de overkant van de baai. Hier ligt het leuke Seaquarium, waar je volop kunt genieten van het leven onder water. Sluit je dag af met een bezoek aan Little Havana, een wijk met een Cubaanse sfeer waar je gezellig kunt rondwandelen en een hapje kunt eten.

Florida met de auto verkennen

Wil je ook de omgeving van Miami verkennen? Trek erop uit en ontdek wat Florida allemaal te bieden heeft. Let erop dat je tijdens het rijden in deze staat over het algemeen zowel links als rechts mag inhalen. Daarnaast is rechts afslaan bij een rood stoplicht toegestaan, tenzij er een bord met ‘No turn on red’ staat. Een leuk uitstapje is Monkey Jungle, op zo’n 17 kilometer van de stad. Dit centrum is 12 hectare groot, waarin maar liefst 400 apen wonen. Je kunt er gratis parkeren en het park is elke dag open. Liever dieren in het wild bezoeken? Rij richting het westen voor een bezoek aan Nationaal Park Everglades! Dit enorme park is het thuis van verschillende bedreigde diersoorten, waaronder lamantijnen, Amerikaanse krokodillen en de Floridapanter. Een aanrader is een rit per airboat, waarbij je op hoge snelheid door het moeras vaart.