Bermuda

Reisgids
Bermuda toont algemene kustgezichten en eilanden
Verblijf op een subtropische eiland in de Noord-Atlantische Oceaan, populair door zijn stranden, grotten, activiteiten in de buitenlucht en fascinerende steden.

Bermuda is een archipel met haast 200 eilanden. De roze zandstranden worden hier opgewarmd door de Golfstroom en de zeebodem ligt bezaaid met scheepswrakken. Daarnaast kun je onder het genot van fantastische uitzichten een balletje slaan op de golfbanen.

Hamilton is de hoofdstad van Bermuda en staat bekend om zijn aantrekkelijke boulevards, pleinen en Britse koloniale architectuur. Slenter door Front Street, de aan het water gelegen straat vol pastelkleurige victoriaanse huizen. Je vindt er bars, restaurants en luxe boetieks die sieraden en kleding verkopen. Bewonder in het City Hall & Arts Center de nationale kunstcollectie van Bermuda. En bezoek de Crystal Cave, een grot met een ondergronds meer en talloze stalactieten en stalagmieten.

Heb je interesse in de geschiedenis van Bermuda? Bezoek dan St. George, een historische plaats van 400 jaar oud. Bekijk 17e-eeuwse stenen huizen en verken historische voorwerpen in het Fort St. Catherine.

Dankzij het subtropische klimaat van Bermuda kun je hier het hele jaar lang terecht voor buitenactiviteiten. Verken de baaien en lagunes in een gehuurd bootje. Maak een wandeling of fietstocht over de Railway Trail, een route van 29 kilometer lang door het platteland. Profiteer van de goede duik- en snorkelmogelijkheden om wrakken van vrachtschepen en oorlogsschepen te zien en honderden vissoorten te spotten.

Op Bermuda is golf erg populair. Sla een balletje op een van de negen banen, zoals de Belmont Hills in Hamilton en de Port Royal Golf Course in Southampton. Beide banen bieden prachtig uitzicht op de oceaan.

Voor wat ontspanning in de zon kun je een van de roze zandstranden bezoeken. Horseshoe Bay Beach heeft de vorm van een halve maan. Maak foto's en geniet hier van de zon. Elbow Beach wordt omgeven door subtropische tuinen. Het strand heeft zo'n aparte kleur doordat miljoenen kreeftachtigen en andere kleine mariene dieren vanaf de oceaanbodem aan de kust zijn aangespoeld.

Bereik de archipel via Bermuda International Airport of zeil naar Hamilton. Lokaal kun je alles met de scooter, fiets, bus of huurauto verkennen. Rond de eilanden varen enkele veerdiensten.

Bezoek Bermuda om zijn warme water en ontspannen eilandcultuur.

Populaire steden in Bermuda

Town of St. George
Town of St. George
Geniet van activiteiten, zoals Sint-Petruskerk en Bermuda State House at St. George's, terwijl je ontdekt wat er allemaal te zien en te doen is in Town of St. George.

Redenen voor een bezoekje

  • Sint-Petruskerk
Southampton
Southampton
Staat bekend om Uitzicht op het strand, Dineren en Vriendelijke mensen
Bezoek het romantische Southampton! Geniet hier optimaal van de stranden, de kust en de lokale keuken.
St. George's
St. George's
Staat bekend om Uitzicht op het strand, Historisch en Eilanden
Bezoek het romantische St. George's! Geniet hier optimaal van de stranden, het historische erfgoed en de lokale keuken.
Sandys
Sandys
Staat bekend om Uitzicht op het strand, Dineren en Eilanden
Ontsnap naar het relaxte Sandys! Geniet hier optimaal van de stranden, de eilanduitzichten en de spa's.
Hamilton
Hamilton
Staat bekend om Eilanden, Zonsondergangen en Zee
Ontsnap naar het romantische Hamilton! Geniet hier optimaal van de eilanduitzichten, de zonsondergangen en de kathedralen.
Hamilton Parish
Hamilton Parish
Staat bekend om Dineren, Uitzicht op het strand en Eilanden
Zet het romantische Hamilton Parish op je lijstje! Ontdek de stranden, de lokale keuken, de eilanduitzichten en meer.

Bermuda

Kies twee of meer items en bespaar op je reis:
Kies twee of meer items en bespaar op je reis: