Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Bermuda

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Bermuda

Bermuda is een subtropische eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De archipel bevindt zich ongeveer 800 kilometer oostelijk van de Verenigde Staten. De eilanden worden omringd door ondiepe koraalriffen, die bij uitstek geschikt zijn voor duikexcursies. Witte zandstranden met palmbomen, felgekleurde huizen en roze zonsondergangen zorgen voor prachtige plaatjes.

Vind een vlucht naar Bermuda

Het hele jaar door vertrekken er vluchten naar Bermuda. De hoofdeilanden zijn Grand Bermuda, Saint George, Saint David en Somerset. De internationale luchthaven van Bermuda, L. F. Wade International Airport (BDA), ligt op Saint David's Island. De hoofdstad van Bermuda is Hamilton.Bermuda is een Brits overzees gebied. De Engelsen richten hier een van hun eerste koloniale nederzettingen in de Nieuwe Wereld op: de stad Saint George.

Dagelijks vertrekken er meerdere vluchten van Amsterdam Airport Schiphol (AMS) en Rotterdam The Hague Airport (RTM) naar L. F. Wade International Airport (BDA). Helaas zijn er geen rechtstreekse vluchten naar Bermuda, daarom kan de reistijd oplopen tot meer dan 20 uur. De gemiddelde reistijd is 15 uur.

Veel vluchten landen tussentijds in Londen en/of Amerika. John F. Kennedy International Airport (JFK) in New York, General Edward Lawrence Logan International Airport (BOS) in Boston en Toronto Pearson International Airport (YYZ) in Canada worden regelmatig aangevlogen.

Wil je een ontspannen strandvakantie op een bounty eiland waar je zonder tussenstop heen kunt vliegen vanuit Nederland? Dan is een vliegticket naar Sint Maarten een goed alternatief. Selecteer je gewenste bestemming om een geschikte vlucht te vinden.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Bermuda

Het belastingparadijs Bermuda is een luxe bestemming met veel chique resorts en golfbanen. Je zult niets tekort komen tijdens je strandvakantie. De door het koraal roze gekleurde stranden Horseshoe Bay Beach en Elbow Beach zijn schitterend. Tijdens je duikvakantie kun je naar diverse scheepswrakken duiken.

Breng een bezoek aan de grotten Crystal Caves. Aan de kade van de Royal Navy Dockyard valt er genoeg te beleven. Rust en natuur vind je op Cockroach Island of Cooper’s Island.