Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Den Haag

Den Haag, de stad van Prinsjesdag, het Binnenhof en Madurodam. Tijdens een weekendje de stad in zul je je zeker niet vervelen. Shoppers zullen een leuke dag hebben in de winkelstraten van het centrum, terwijl cultuurliefhebbers een bezoek kunnen brengen aan het Mauritshuis, de wereldberoemde werken in het Escher in het Paleis of de Lange Voorhout. Met je auto heb je daarnaast de mogelijkheid om het niet bij alleen Den Haag te laten. De omgeving biedt verschillende mogelijkheden, dus je zult tijdens je verblijf genoeg keuze hebben.

Een auto in Den Haag huren

In en rondom het centrum van Den Haag zijn er verschillende aanbieders te vinden voor het huren van een auto en ook in Scheveningen kun je voor autoverhuur terecht. Kijk bij het huren even na of je voldoende bent verzekerd. Houd daarnaast rekening met het feit dat er meestal een borgsom gevraagd wordt, evenals een minimum leeftijd en een minimale periode dat je in het bezit van je rijbewijs bent. Ga voor de auto van je keuze en begin je verblijf in Den Haag. Rij bijvoorbeeld richting Scheveningen voor een heerlijke dag aan het strand, of begeef je naar het noorden voor een dagje Duinrell met het gezin. Ook Delft is leuk om te bezoeken, waar je aan de Markt de op een na hoogste domtoren van het land vindt.

Parkeren in Den Haag

Op straat geldt er in het centrum van de stad vaak een parkeertarief, dat meestal lager is na 18.00 uur. Daarnaast zijn er verschillende parkeergarages in het centrum, waar je voor een redelijke prijs je auto kunt parkeren. Een voordelig alternatief zijn een van de P+R-garages. Je vindt ze buiten de stad en je kunt er tegen een zeer laag tarief of soms zelfs gratis staan. Vervolgens kun je dankzij het openbaar vervoer gemakkelijk naar het centrum van Den Haag of Scheveningen komen. Als je voor een dag naar het strand wilt, is het in Scheveningen namelijk vooral in het hoogseizoen vaak lastig om op straat te parkeren. De vier parkeergarages van Scheveningen bieden hierbij een uitkomst. Bij alle vier kun je gemakkelijk naar het strand lopen en ze zijn 24 uur per dag open.

Wil je ook graag in Den Haag verblijven? Bekijk dan hier ons aanbod hotels in Den Haag

Ontdek Den Haag

Ontdek Den Haag met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.