Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Rijswijk

Alle huurauto’s in Rijswijk

Een auto huren in Rijswijk

Rijswijk, aanschurkend tegen Den Haag en Delft, is een prima uitvalsbasis voor een dagje strand in Scheveningen of Monster, winkelen in de gezellige binnenstad van Den Haag of cultuur opsnuiven in een van de vele musea die de regio rijk is. Het in Noord-Rijswijk gelegen Familiepark Drievliet is een feest voor de kleintjes. Via de nabijgelegen A4 en A13 ben je zo in Rotterdam. Met je online geboekte huurauto rijd je overal zo naartoe.

Vind jouw huurauto in Rijswijk

Het kost slechts enkele muisklikken om online een auto te boeken via Expedia. Voor de door jou gewenste data krijg je met behulp van de uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden snel een overzicht van beschikbare huurauto's, die je naar voorkeur op prijs, afstand of aanbevolen modellen laat rangschikken. De verhuurlocaties kunnen ook weergegeven worden op een handige kaart. Er zijn niet alleen filteropties voor autotype, prijsklasse of verhuurbedrijf, ook je wensen voor opties als airco, automaat/handgeschakeld of onbeperkt aantal kilometers kun je instellen. Heerlijk over de boulevard van Scheveningen zoeven met een cabrio of met een compacte auto eenvoudig door het Haagse of Rotterdamse verkeer manoeuvreren, het kan allemaal.

Je kunt je huurauto klaar laten zetten bij een van de verhuurlocaties in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Vlaardingen of Rotterdam Airport (RTM). Binnen een straal van 5 km rondom Rijswijk heb je al een groot aantal mogelijkheden tot je beschikking. Veel verhuurders zijn gesitueerd naast of in de nabijheid van een treinstation. Welke auto en verhuurlocatie je ook kiest, boek online met Expedia en je auto zal voor je klaarstaan.

Rijden in Rijswijk

Oud Rijswijk, het gebied rondom winkelcentrum In de Bogaard en het Stationskwartier kennen betaald parkeren. Voor een aantal gebieden geldt de eerste 1-2 uur een laag tarief, wat aangegeven wordt door borden in het parkeergebied. In P+R Hoornwijk staat je huurauto droog en veilig en zoef jij met de tram naar de binnenstad van Den Haag. De vele parkeergarages in Den Haag en Rotterdam zijn vanuit alle richtingen snel te bereiken. In deze steden kun je ook 06-parkeren. De diverse P+R locaties zijn een uitkomst tijdens de spits. De milieuzone in Rotterdam is gelukkig niet van toepassing voor huurauto's die je via Expedia boekt.

Ontdek Rijswijk

Ontdek Rijswijk met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.