Goedkope vluchten naar Den Haag

Voordeligste vluchten naar Den Haag

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 34 voor enkele vluchten en € 88 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
TAP Portugal

Over Den Haag

De hofstad Den Haag ligt aan de kust in Zuid-Holland en is al eeuwenlang het centrum van de koninklijke en politieke macht in Nederland. Loop over het Binnenhof, het complex waarin de Nederlandse politici hun werk uitvoeren, en wandel vervolgens door de tuinen van Paleis Noordeinde, een indrukwekkend classicistisch gebouw en het werkpaleis van de koning. Vlak bij het Binnenhof staat het Mauritshuis, een stadspaleis waar nu een grote collectie schilderijen uit de Gouden Eeuw te zien is. Ga daarna shoppen op de brede winkelstraat het Spui of loop over het statige Lange Voorhout langs indrukwekkende stadspaleizen, hotels en ambassades. Als je even aan de stad wilt ontsnappen, kun je lekker uitwaaien aan zee in Scheveningen of Kijkduin.

Vliegen vanaf Den Haag

Ongeveer 19 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Den Haag ligt Rotterdam The Hague Airport (RTM). Je kunt vanaf deze luchthaven naar meer dan 40 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika vliegen, met name in Spanje, Frankrijk en Turkije. Als je van plant bent om een zonvakantie te boeken, kun je bijvoorbeeld kiezen voor Ibiza, Alicante of Antalya. Heb je meer zin in een citytrip, dan vlieg je bijvoorbeeld naar Londen, Rome of Barcelona. Als je tijdens je vakantie niets liever doet dan de natuur intrekken, zijn Gerona aan de Spaanse Costa Brava of Bergerac in de Franse Dordogne goede keuzes. Vanaf de Luchthaven Rotterdam-Den Haag wordt vooral door voordelige luchtvaartmaatschappijen gevlogen. Houd er rekening mee dat voor een aantal van deze bestemmingen alleen in de zomer vluchten vanaf Rotterdam-Den Haag vertrekken.

Voorzieningen op de luchthaven van Den Haag

De Luchthaven Rotterdam-Den Haag is een compact vliegveld met de gebruikelijke faciliteiten, waaronder een geldwisselkantoor en een informatiebalie. Verder kun je er kiezen uit verschillende restaurants, cafés en bars, zowel voor als na de veiligheidscontrole. In de openbare hal kun je genieten van een hapje of drankje op een panoramaterras met uitzicht op de start- en landingsbaan. Ook zijn er verscheidene winkels waar je onder andere tijdschriften, parfum en etenswaren kunt kopen. Er zijn meerdere parkeerterreinen in de buurt van de terminal. Je kunt van tevoren online een plek reserveren. Er zijn verschillende autoverhuurders op de luchthaven gevestigd, waaronder meerdere goedkope aanbieders. Naast de luchthaven vind je ook een paar viersterrenhotels met vergaderfaciliteiten.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Den Haag

Met de auto kun je in ongeveer 30 minuten van de luchthaven naar het centrum van Den Haag rijden, afhankelijk van de verkeersdrukte. Je kunt ook met de bus in een paar minuten naar de halte Meijersplein reizen. Vanaf hier kom je in circa 30 minuten in het centrum van Den Haag met de tram. Als je naar Rotterdam gaat, kun je dezelfde bus de andere kant op nemen en binnen 20 minuten op Rotterdam Centraal zijn. De bussen stoppen vlak buiten de vertrekhal. Verder is het mogelijk om een taxi te nemen vanaf de standplaats voor de ingang van de luchthaven.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Den Haag, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Den Haag op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen