Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Maastricht

Of je nu een auto, bestelbus of personenbus wilt huren, het kan allemaal in de omgeving van Maastricht. Autoverhuur kan heel gemakkelijk online zodat je direct plezier hebt van je auto of bus. Het indrukwekkende heuvellandschap rondom Maastricht leent zich uitstekend voor het rondrijden in een sportieve wagen of een klassieke personenwagen.

Autoverhuur in Maastricht

Een huurauto is niet weg te denken tijdens je vakantie in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. In het centrum van Maastricht vind je verschillende nationale en internationale autoverhuurbedrijven met een ruim aanbod en grote diversiteit aan merken en typen auto's. Vooraf online reserveren brengt een heleboel voordelen met zich mee. Zo is het vaak stukken goedkoper, kan je de auto uitzoeken die precies bij jouw wensen past en weet je vooraf exact de kosten. Hierdoor kom je tijdens je vakantie niet voor verrassingen te staan. Daarnaast is het vaak zelfs mogelijk om je auto bij je hotel te laten bezorgen. Voor autoverhuur in Maastricht gelden enkele regels; zo moet je in het bezit zijn van een geldige creditcard en dien je minimaal 21 jaar oud te zijn.

Ontdek het zuiden van Limburg per auto

Afhankelijk van de keuze van je auto, leent het landschap rondom Maastricht zich uitstekend voor het maken van een ritje in een cabrio of SUV. Terwijl het landschap vol indrukwekkende bezienswaardigheden tot leven komt, geniet jij volop van de vrijheid en het gemak van je eigen huurauto. Een absolute aanrader is een bezoek aan het Drielandenpunt bij Vaals, waar de drie landen van het stroomgebied Rijn en Maas samenkomen. Of je nu één dag of meerdere dagen de omgeving wilt verkennen, vooraf online een auto regelen maakt het gemakkelijk. Zo kun je kiezen waar je de auto ophaalt en kun je flexibel je eigen reis samenstellen.

Wil je ook graag in Maastricht verblijven? Bekijk dan hier ons aanbod hotels in Maastricht.

Ontdek Maastricht

Ontdek Maastricht met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.