Goedkope vluchten naar Maastricht

Voordeligste vluchten naar Maastricht

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 23 voor enkele vluchten en € 44 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
Transavia
easyJet
Iberia
Transavia
Brussels Airlines
KLM
Vueling Airlines
Air Serbia
Brussels Airlines

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Over Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Limburg. De stad is niet alleen bekend vanwege monumenten, zoals de Sint Servaas-basiliek, maar ook als modestad. Je vindt hier vele winkels en boetiekjes met prachtige en bijzondere kleding. Je vindt hier ook interessante musea met uiteenlopende thema’s, zoals moderne kunst in het Bonnefantenmuseum, of de Romeinse tijd in Museumkelder Derlon.

Vluchten van en naar Maastricht

Er zijn geen reguliere vluchten naar Maastricht Aachen Airport [MST] vanuit Nederland. De bestemmingen vanaf waar vluchten naar Maastricht vertrekken zijn Alicante, Antalya, Barcelona, Bari, Boedapest, Faro, Girona, Katowice en Porto. Je kunt vanaf Maastricht ook naar deze bestemmingen vliegen. Afhankelijk van het seizoen en de bestemming, vertrekken er per week meerdere vluchten vanaf Maastricht. Het vliegveld Maastricht Aachen Airport bestaat uit een terminal en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Er zijn twee parkeergelegenheden op loopafstand van de terminal en voor de terminal bevinden zich een bushalte en parkeerplaatsen. Naast de terminal bevinden zich aan de ene kant taxistandplaatsen en aan de andere kant parkeerplaatsen voor huurauto’s. Na de veiligheidscontrole vind je een duty free shop, een winkel voor boeken en tijdschriften en de Travel Inn Bar, waar je rustig kunt genieten van een drankje.

Transport van en naar het vliegveld

Er zijn verschillende mogelijkheden om van en naar het vliegveld te reizen: met het openbaar vervoer, een taxi of eigen (huur)auto. De afstand van het vliegveld tot het centraal station van Maastricht is ongeveer 10 km. Met de auto ben je ongeveer een kwartier onderweg. Je kunt een huurauto eenvoudig boeken via het internet. Er is ook een busverbinding van het vliegveld naar het station van Maastricht. Dit duurt ongeveer 25 minuten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Maastricht, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Maastricht op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen