Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Maastricht

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Limburg. De stad is niet alleen bekend vanwege monumenten, zoals de Sint Servaas-basiliek, maar ook als modestad. Je vindt hier vele winkels en boetiekjes met prachtige en bijzondere kleding. Je vindt hier ook interessante musea met uiteenlopende thema’s, zoals moderne kunst in het Bonnefantenmuseum, of de Romeinse tijd in Museumkelder Derlon.

Vluchten van en naar Maastricht

Er zijn geen reguliere vluchten naar Maastricht Aachen Airport [MST] vanuit Nederland. De bestemmingen vanaf waar vluchten naar Maastricht vertrekken zijn Alicante, Antalya, Barcelona, Bari, Boedapest, Faro, Girona, Katowice en Porto. Je kunt vanaf Maastricht ook naar deze bestemmingen vliegen. Afhankelijk van het seizoen en de bestemming, vertrekken er per week meerdere vluchten vanaf Maastricht. Het vliegveld Maastricht Aachen Airport bestaat uit een terminal en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Er zijn twee parkeergelegenheden op loopafstand van de terminal en voor de terminal bevinden zich een bushalte en parkeerplaatsen. Naast de terminal bevinden zich aan de ene kant taxistandplaatsen en aan de andere kant parkeerplaatsen voor huurauto’s. Na de veiligheidscontrole vind je een duty free shop, een winkel voor boeken en tijdschriften en de Travel Inn Bar, waar je rustig kunt genieten van een drankje.

Transport van en naar het vliegveld

Er zijn verschillende mogelijkheden om van en naar het vliegveld te reizen: met het openbaar vervoer, een taxi of eigen (huur)auto. De afstand van het vliegveld tot het centraal station van Maastricht is ongeveer 10 km. Met de auto ben je ongeveer een kwartier onderweg. Je kunt een huurauto eenvoudig boeken via het internet. Er is ook een busverbinding van het vliegveld naar het station van Maastricht. Dit duurt ongeveer 25 minuten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Maastricht, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Maastricht op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Amsterdam

Luchthaven van aankomst Schiphol
IATA-code aankomstluchthaven AMS
Naam aankomststad Amsterdam

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 8, 2019

Geen. Was prima.

Dec 7, 2019

Goede service

Dec 6, 2019

Op zich niks mis met United maar het is gewoon een airline zoals de meeste anderen. Weinig beenruimte, stoelen in ecconomy zitten niet zo lekker, eten is niet echt lekker. Maar ze brengen je wel naar waar je wezen wilt, zijn niet zo duur en meestal op tijd.

Dec 3, 2019

Schoonmaak liet íets te wensen over

Dec 1, 2019

Heerlijk, ook geste tijden

Dec 1, 2019

Nee

Nov 30, 2019

Vlucht was vertraagd. Als extra service mocht je je handbagage gratis inchecken, dit was erg fijn.

Nov 28, 2019

The A/C was a little bit too high.

Nov 24, 2019

Helaas was het niet mogelijk, zonder bijbetaling, een eigen stoel te kiezen 🤔

Nov 23, 2019

Thanks