Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Noorwegen

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Noorwegen

Noorwegen staat vooral bekend om zijn prachtige natuur en indrukwekkende geschiedenis. Fjorden en vikingen spreken natuurlijk tot ieders verbeelding. Noorwegen biedt een combinatie van stadsleven en prachtige natuur. Het Scandinavische land grenst aan Zweden en ligt dicht tegen de poolcirkel aan. Kortom, een perfecte plaats om het noorderlicht te bewonderen!

Vind een vlucht naar Noorwegen

Noorwegen is vanuit Nederland uitstekend te bereiken per vliegtuig. Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je direct naar Oslo Airport (OSL) en Stavanger Airport (SVG) in ongeveer 1,5 uur. Er zijn meerdere directe vluchten per dag. Ook naar Bergen Airport (BGO) kun je meermaals per dag rechtstreeks vliegen. Dat duurt ongeveer 1 uur 45 minuten. Ook vanuit België en Duitsland bestaan er vertrekmogelijkheden.

De belangrijkste luchthaven van Noorwegen is Oslo Airport, Gardermoen (OSL). Hier landen de meeste vluchten per dag. Andere belangrijke luchthavens zijn in Bergen Airport, Flesland (BGO), en Stavanger Airport, Sola (SVG). Kies een bestemming in Noorwegen en ga dan op zoek naar de passende vlucht.

Voor de combinatie van modern stadsleven en stille natuur boek je een vlucht naar Oslo. De Noorse hoofdstad heeft een levendig uitgaansleven en is prachtig gelegen aan de Oslofjord. Om de historische scheepswerven van Noorwegen te bezoeken, boek je een vliegticket naar Bergen. Dit stadje is gebouwd op de berghellingen die uit de zee rijzen.

Vakantiegangers die de prachtige fjorden van Noorwegen willen bezoeken, zoals de Lysefjord, boeken een vliegticket naar Stavanger. In 2008 was dit de culturele hoofdstad van Europa.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Noorwegen

Noorwegen is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. Maak een prachtige fjordentocht vanaf Stavanger, beginnend bij de Boknafjord. Ook zijn fietsvakanties door Noorwegen erg in trek door de prachtige natuur. Of snuif de cultuur van Noorwegen op in een van de sfeervolle stadjes, zoals Bergen en Trondheim.

En mis zeker het noorderlicht niet! De gekleurde lucht is het beste te zien in het stadje Tromsø, wat ook een heel leuk plaatsje is. Het ligt ongeveer 350 kilometer boven de poolcirkel.