Voordeligste vluchten naar Oslo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 6, 2019

Prima vlucht.

Sep 6, 2019

Nee

Aug 21, 2019

Nee

Aug 18, 2019

Op Schiphol moet je voorbereid zijn op kilometers lopen. Niet altijd handig. De afstanden kosten zeker een uurtje flink doorstappen.

Aug 10, 2019

Zonde van vertragingen

Apr 20, 2019

Prima vlucht

Sep 4, 2018

Neen

Sep 2, 2018

Online inchecken, stoel keuze, gratis snack en drankje aan boord. Zeer vriendelijk Nederlands sprekend personeel.

Aug 20, 2018

Jammer van de vertraging, maar ik heb verder een hele fijne ervaring gehad!

Over Oslo

Boek een onvergetelijke reis naar het Noorse Oslo. Deze mooie stad ligt in het zuidoosten van Noorwegen en biedt een unieke combinatie van ongerepte natuur en talloze culturele attracties. Neem eens een kijkje bij een van de 50 musea of breng een bezoek aan schiereiland Bygdøy. Het Scandinavische landschap in de omgeving van Oslo is ook zeker de moeite waard.

Vluchtopties naar Oslo

Oslo kent maar liefst drie luchthavens: Moss-Rygge [RIG], Oslo Gardermoen [OSL] en Torp Sandfjord [TRF]. Oslo Gardermoen is de grootste van Noorwegen en de belangrijkste van Oslo. Vanaf Schiphol [AMS] is er een uitgebreid aanbod van rechtstreekse vluchten naar luchthavens Torp Sandfjord en Oslo Gardermoen, aangeboden door reguliere vliegtuigmaatschappijen. Deze vertrekken 1 tot 2 keer per dag naar het vliegveld Torp Sandfjord, en tot 6 keer per dag naar Oslo Gardermoen (deze schema’s kunnen natuurlijk veranderen). Houd er wel rekening mee dat Torp Sandfjord verder van Oslo vandaan ligt. Via Expedia.nl kun je regelmatig vluchten naar Oslo boeken. Weet je al precies waar je naar op zoek bent? Gebruik de wizard en pas de nodige criteria aan voor het begin van jouw vakantie.

Luchthavens Oslo

Vanaf Schiphol kun je rechtstreeks naar twee van de vliegvelden bij Oslo vliegen. De belangrijkste luchthaven voor deze stad is Oslo Gardermoen, dat op ongeveer 50 kilometer ten noorden van de stad ligt. De snelste manier naar het centrum is met de hogesnelheidstrein, die je in ongeveer 20 minuten naar Oslo brengt. Uiteraard staan er bij het vliegveld ook taxi’s klaar om je naar het centrum te brengen. Als je via Torp Sandfjord reist, kun je het beste de trein naar Oslo nemen. Omdat dit vliegveld ongeveer 110 kilometer ten zuidwesten van Oslo ligt, is de trein de snelste manier om naar de stad te komen. Deze doet er ongeveer 1 uur en 45 minuten over. De bus doet er ongeveer 2 uur over. Via Expedia.nl is het bij het vliegveld Oslo Gardermoen ook mogelijk om een auto te huren. Op deze manier kun je je reis vanaf het vliegveld helemaal zelf bepalen. Bekijk de mogelijkheden op de website.

Boekingen & tickets

Expedia.nl heeft een groot aanbod aan vluchten naar Oslo, dat tegen een zo voordelig mogelijke prijs wordt aangeboden. Ga voor de nieuwste vliegtickets naar Oslo naar de website Expedia.nl. Via de wizard kun je gemakkelijk zoeken naar een lastminutevlucht of aanbieding. Het zoekresultaat kun je vervolgens filteren door de verschillende opties te selecteren. Wist je dat het bij Expedia.nl ook mogelijk is om te besparen op je reis door je vlucht en hotel te combineren? Kies het hotel en de vlucht die bij je vakantieplannen passen en bekijk de aantrekkelijke prijzen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Oslo, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Oslo op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Oslo

Luchthaven van aankomst Oslo
IATA-code aankomstluchthaven OSL

Populaire vluchten naar Oslo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.