Goedkope vluchten naar Arendal

Voordeligste vluchten naar Arendal

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 42 voor enkele vluchten en € 85 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
KLM

Over Arendal

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Arendal? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Arendal. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Arendal bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Arendal, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Arendal op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Arendal vliegveld?
Arendal wordt bediend door één vliegveld, Kristiansand (KRS-Kjevik).
Hoe ver is Kristiansand (KRS-Kjevik) van het centrum van Arendal?
Wat extra reistijd is geen enkel probleem als je dit incalculeert. Het centrum van Arendal ligt 50 kilometer bij Kristiansand (KRS-Kjevik) vandaan, dus bedenk je vooraf hoe je naar de stad zult afreizen.
Kan ik nu naar Arendal vliegen?
Breng een bezoek aan onze Covid-19 Travel Advisor om meer te lezen over de actuele reisbeperkingen voor Arendal voordat je het vliegtuig instapt. Alle details rondom COVID-19, van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu geactualiseerd om jou te informeren.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Arendal?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Arendal kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Arendal met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Arendal, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld om Arendal te bereiken?
Vliegen naar Arendal betekent landen op Kristiansand (KRS-Kjevik). Stap uit, haal je bagage van de band en je bevindt je nog maar op 50 kilometer van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Arendal?
Met 4 vliegtuigmaatschappijen die naar Arendal vliegen vanaf 6 luchthavens wereldwijd, is de ideale vlucht snel gevonden.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Arendal?
SAS en Norwegian Air Shuttle vliegen het meest naar Arendal. Een van de populairste opties om hierheen te reizen is met een vliegtuig van SAS vanuit Frogner.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Arendal?
Naar een nieuwe bestemming vliegen, is een stuk prettiger zonder overstap. Als je naar Arendal reist, heb je wekelijks 111 rechtstreekse vluchten om uit te kiezen.
Vanaf welke bestemming vertrekken de meeste vluchten naar Arendal?
Een groot aantal vluchten naar Arendal arriveert vanuit Oslo, Nordstrand of Bryn.
Hoelang duurt de vlucht naar Arendal?
Als je naar Arendal reist vanuit Oslo, duurt je vlucht ongeveer 47 minuten. Vertrek je vanuit Nordstrand, dan ben je zo’n 47 minuten onderweg. Vanaf Bryn is de vliegtijd 47 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Arendal?
Een belangrijke tip die de meeste doorgewinterde reizigers je waarschijnlijk zullen geven, is boek je vliegtickets ver van tevoren. Maar dat is niet alles. Door vooraf wat onderzoek te doen, kun je ontdekken of er meerdere vliegvelden in de buurt zijn. Ticketprijzen verschillen meestal afhankelijk van de luchthaven die je kiest. Denk er ook aan om vluchtprijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. De laatste tip: wees bereid om direct te boeken als je je deal hebt gespot. Deze is misschien zo weer verdwenen! Maar met wat handigheid en geluk is dat scherp geprijsde vliegticket zo gevonden.Hoe overleef je je vlucht naar Arendal?Waar je ook vandaan komt, vliegen naar Arendal wordt een plezierige ervaring als je goed voorbereid bent. Hier volgen een aantal tips om je vakantie zo goed mogelijk te beginnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Ook een langere vlucht kan best plezierig zijn als je de juiste spullen bij je hebt. Op de eerste plaats: een paar toiletartikelen. Handig om bij je hebben, zijn deodorant, een tandenborstel en tandpasta, een paar sokken en extra ondergoed, maar ook een spannend boek. Reserveer ook wat ruimte voor je smartphone en een oplader, de nodige medicijnen en een stevig nekkussen. Wat zeker niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort, reisdocumenten en wat contant geld en/of een creditcard.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Kijk goed of er geen zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) per ongeluk in je handbagage zit. Andere verboden spullen zijn ontvlambare of explosieve stoffen, zoals gas en gasflessen, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per item.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • Je prioriteit is om zo comfortabel mogelijk te zijn in je vliegtuigstoel. Draag fijne ademende kleding en neem vooral een trui of vest mee voor wanneer het koud wordt. Kies bij voorkeur voor platte en wat ruimere schoenen, omdat je voeten mogelijk wat opzetten tijdens een vlucht. Stop de stiletto’s dus in je ruimbagage.
  • Diepe veneuze trombose (DVT) kan een risico vormen tijdens lange vluchten. Dit kan veroorzaakt worden door lang stilzitten en een slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Een stevig paar compressiekousen is ook aan te raden.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Arendal vliegt?
Het geheim is simpel: wees goed georganiseerd. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je snel door de beveiliging heen bent. Dus Arendal, daar kom je:

  • Als eerste zijn je instapkaart en paspoort nodig bij de security check. Zorg ervoor dat je deze snel kunt pakken, zodat je de boel niet ophoudt.
  • Hierna worden jij en je handtas gescand. Om dit zo snel mogelijk te laten verlopen, kun je het beste van tevoren alles uit- of afdoen wat het alarm mogelijk doet rinkelen. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en headphones dienen apart door de scanner te gaan.
  • Je zult een kort moment afstand van je digitale wereld moeten doen. Je telefoon, tablet en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Vloeistoffen of gels, zoals crème of tandpasta, die je wilt meenemen aan boord, mogen niet groter zijn dan 100 milliliter per item. Bovendien dienen alle items bij elkaar in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter te passen.
  • Het zou kunnen dat je je schoenen uit dient te doen. Dus makkelijke instappers zijn geen slecht idee.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handbagage hebt zitten. Wil je scherpe items, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop deze dan in je ruimbagage. Ze worden niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Arendal
Luchthaven van aankomstKjevik
IATA-code aankomstluchthavenKRS
Naam aankomststadKristiansand
Vluchtprijs€ 84

Populaire vluchten naar Arendal

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 42 voor enkele vluchten en € 85 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Norwegian Air Shuttle
KLM