Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Nijmegen

Nijmegen, gelegen in het zuiden van de provincie Gelderland, is een mooie oude stad waar het goed vertoeven is op een van de vele terrasjes of goede restaurants in de binnenstad. Regel online de autoverhuur in Nijmegen en ontdek het schitterende heuvellandschap met het mooie Kasteel Doorwerth en De Tuinen van Appeltern.

Autoverhuur in Nijmegen

Wil je ook het maximale halen uit een bezoek aan Nijmegen? Huur dan een auto bij een gerenommeerd autoverhuurbedrijf in Nijmegen. Online is dit snel geregeld en zie je in een oogopslag het aanbod aan auto's. Zo kun je kiezen uit een handige kleine stadsauto of een grotere gezinsauto. Ook kun je meteen kiezen voor een kinderzitje of een auto met navigatiesysteem. Bovendien zie je meteen wat de kosten zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met een reservering haal je de auto af in het centrum van Nijmegen. Zorg er wel voor dat je een creditcard en geldig rijbewijs meeneemt.

Rijden in Nijmegen

In Nijmegen is er voldoende parkeergelegenheid, zodat je ook met een huurauto het centrum van Nijmegen goed kunt bezoeken. Let er wel op dat je hier vaak parkeert tegen betaling. Bezoek het Betuws oorlogsmuseum en de Stratemakerstoren, in het hart van Nijmegen. Maar ook de omgeving van Nijmegen is goed te verkennen met een huurauto. Wie de Nederlandse smaak in wijn wil leren kennen kan een bezoek brengen aan de wijngaarden in Groesbeek, die op 10 kilometer van het centrum van Nijmegen liggen. Of denk aan het Speelgoedmuseum in Brummen, dit ligt op zo'n 40 minuten van Nijmegen en is een leuk uitstapje voor het hele gezin. Met autoverhuur in Nijmegen geniet je van veel vrijheid en flexibiliteit om de stad en de mooie omgeving te verkennen.

Wil je ook graag in Nijmegen verblijven? Bekijk dan hier ons aanbod hotels in Nijmegen

Ontdek Nijmegen

Ontdek Nijmegen met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.