Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Nijmegen

Alle huurauto’s in Nijmegen

De grootste stad van Gelderland heeft volop activiteiten voor haar bezoekers in petto. Wandel het gezellige centrum van Nijmegen in en bewonder de opvallende Boterwaag in renaissancestijl op de Grote Markt. Neem een kijkje op de wekelijkse markt en koop wat versproducten of duik een van de gezellige eetcafés in. Zet vervolgens voet naar het Kronenburgpark uit het bekende lied van Frank Boeijen of maak een wandeling langs de Waal die door de stad loopt. Geniet 's avonds van de Nijmeegse gezelligheid in een van de vele kroegen of reserveer op tijd kaartjes voor een optreden bij poppodium Doornroosje. Ook in de buurt van Nijmegen is van alles te beleven. Boek een huurauto via Expedia.nl en laat je verrassen door dit veelzijdige deel van Nederland.

Internationale autoverhuurders in Nijmegen

Nijmegen is een bruisende plaats die goed toegankelijk is met de auto. Je kunt verschillende modellen huurauto's boeken bij de autoverhuurders in deze regio. Het aanbod varieert van mini's tot SUV's. Je kunt gemakkelijk je huurauto naar keuze uit het aanbod filteren in de linkerkolom op de pagina met zoekresultaten. Filter op totaalprijs als je een bepaald maximumbedrag voor je huurauto in gedachten hebt of vink het vakje Automaat onder Opties aan als je niet met een handgeschakeld model wilt rijden in de stad.

Nijmegen weet veel bezoekers te trekken met haar aantrekkelijke binnenstad en gezelligheid. De plaatst kent wat betreft autoverhuur echter geen duidelijke piekperioden en het is in veel gevallen mogelijk om lastminute nog een huurauto te reserveren. Mocht je je bedenken en toch geen huurauto nodig hebben, dan kun je je boeking tot zes uur voor de opgegeven ophaaltijd gratis annuleren.

In en rond Nijmegen zijn verschillende internationale autoverhuurders te vinden, zoals Europcar en Hertz. Je kunt je auto ophalen en inleveren aan de rand van het centrum, maar ook op een meer afgelegen plek in bijvoorbeeld het haven- en industriegebied, maar net wat je handig vindt. Vanaf beide locaties kun je snel een N-weg op rijden en bijzondere plaatsen in de buurt gaan verkennen.

Met je huurauto de topattracties rondom Nijmegen ontdekken

De locaties van de autoverhuurders in Nijmegen geven snelle toegang tot verbindingswegen. Buurstad Arnhem ligt bijvoorbeeld op steenworp afstand, maar ook de Veluwe en zelfs Duitsland bereik je in een wip. Tour langs de Waal richting het oosten om de parken van het Duitse Kleef te ontdekken op ongeveer een half uur rijden of rijd naar het groene noorden om Nationaal Park De Hoge Veluwe te verkennen.

Als je de huurauto gedurende je hele verblijf in de buurt wilt hebben, kan het voordelig zijn om een hotel met eigen parkeerruimte te boeken. In het centrum van Nijmegen geldt betaald parkeren. Je kunt in veel gevallen wel onbeperkt staan. Daarnaast zijn er verschillende parkeergarages te vinden in de binnenstad met een voordelig avondtarief.