Goedkope vluchten naar Nijmegen

Voordeligste vluchten naar Nijmegen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 22 voor enkele vluchten en € 79 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia
Vueling Airlines
Transavia
Vueling Airlines
Transavia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia

Over Nijmegen

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nijmegen? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Nijmegen. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Nijmegen bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Nijmegen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Nijmegen op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Nijmegen luchthaven genoemd?
Nijmegen wordt bediend door één luchthaven, Amsterdam (AMS-Schiphol).
Kan ik nu naar Nijmegen vliegen?
Maak vliegen naar Nijmegen zo simpel mogelijk door een kijkje te nemen op onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de makkelijkste manier om up-to-date te blijven over de actuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste gezondheidsinformatie.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Nijmegen?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Nijmegen vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Nijmegen met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Nijmegen, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je met het vliegtuig naar Nijmegen gaat?
Bezoekers van over de hele wereld komen dagelijks aan op AMS. Spring uit het vliegtuig, pak je koffers en je bent nog maar 90 kilometer van het hart van Nijmegen vandaan.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Nijmegen?
Nijmegen wordt bediend door 71 luchtvaartmaatschappijen vanaf 237 luchthavens wereldwijd.
Welke airlines vliegen op Nijmegen?
KLM, British Airways, en Flybe bieden de meeste vluchten aan naar Nijmegen. Het grootste aantal vluchten komt vanuit Londen. KLM biedt de meeste vluchten aan naar deze bestemming.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Nijmegen?
Naar een nieuwe bestemming vliegen, is een stuk sneller zonder tussenstops. Als je naar Nijmegen gaat, zijn er wekelijks 4.379 directe vliegopties om uit te kiezen.
Vanaf welke bestemming vertrekken de meeste vluchten naar Nijmegen?
Vluchten naar Nijmegen zijn het meest in trek bij reizigers vanuit Stadscentrum, Ashford en Londen.
Hoelang duurt de vlucht naar Nijmegen?
Als je naar Nijmegen gaat vanaf Stadscentrum, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 43 minuten. Vertrek je vanuit Ashford, dan ben je zo’n 3 uur en 33 minuten onderweg. Vanaf Londen is de vluchtduur ongeveer 1 uur en 14 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vlucht naar Nijmegen?
De eerste tip die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is boek je vliegtickets ver van tevoren. Ook is het een goed idee om rond te kijken en diverse vliegopties te vergelijken. Als Nijmegen meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een beter geprijsd vliegticket bemachtigen voor een kleiner vliegveld. Ten slotte, wees bereid om direct te boeken als je een koopje ziet. Deze blijft misschien niet lang actueel! Maar met een goede voorbereiding en een beetje mazzel is dat goedkope vliegticket zo geboekt.
Hoe overleef je je vlucht naar Nijmegen?
Als je niet goed voorbereid bent, kan vliegen een behoorlijke impact hebben op je gemoedstoestand. Maar geen paniek: met deze tips heb je een stressvrije start van je trip in Nijmegen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Een vlucht kan best ontspannen zijn als je de juiste spullen inpakt. Op de eerste plaats: een aantal simpele toiletartikelen. Handig om bij je hebben, zijn een tandenborstel en tandpasta, een paar sokken en extra ondergoed, maar ook wat fijne lectuur. Reserveer ook een plekje in je tas voor je mobiele telefoon en een oplader, de nodige medicijnen en een comfortabel reiskussen. Wat ook niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort of ID-kaart, overige reisdocumenten en wat contant geld en/of een creditcard.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Check of er geen zakmes of ander scherp voorwerp in de zijvakken van je tas verstopt zit. Andere verboden spullen zijn (licht) ontvlambare of explosieve producten, zoals gas en gasflessen, en gels en vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De makkelijkste manier om comfortabel te blijven tijdens je vliegreis is met de juiste kledingkeuze. Zorg ervoor dat je klaar bent voor wisselende temperaturen met verschillende lagen. Zo blijf je lekker warm als het kouder wordt in de cabine. Hoge hakken, slippers of sandalen kun je beter voor andere gelegenheden bewaren. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je voeten zullen je dankbaar zijn.
  • Diepe veneuze trombose kan voor sommige mensen een risico vormen tijdens langeafstandsvluchten. Dit kan het resultaat zijn van slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Het dragen van een stevig paar steunkousen kan ook helpen.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Nijmegen vliegt?
Het is simpel: wees goed voorbereid. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je zo door de beveiligingscontrole heen bent. Dus Nijmegen, je komt eraan:

  • De security zal eerst willen zien dat je een geldig paspoort hebt en idem instapkaart. Stop deze dus niet te diep in je tas, maar zorg dat je ze snel kunt tonen.
  • Vervolgens worden jij en je handkoffer gescand. Om dit zo vlot mogelijk te doorlopen, kun je het beste van tevoren alles uit- of afdoen wat piepen veroorzaakt. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en earbuds dienen apart door de scanner te gaan.
  • Je zult heel even afstand van je digitale wereld moeten nemen. Je telefoon, laptop en eventuele andere elektronische apparaten dienen ook apart gescand te worden.
  • Wil je op pad met een flesje parfum? Geen enkel probleem. Zolang de verpakking niet groter is dan 100 milliliter en je deze in een afgesloten, doorzichtige zak doet, mag het gewoon met je mee de cabine in.
  • Er bestaat een kans dat je je schoenen uit moet doen voordat je door de scanner gaat. Dus makkelijke instappers zijn een goed idee.
  • Zakmessen, schaartjes en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan in de cabine en worden ingenomen bij de security check. Pak ze daarom veilig in in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Nijmegen
Luchthaven van aankomst
Eindhoven
IATA-code luchthaven van aankomst
EIN
Naam stad van aankomst
Eindhoven
Retourprijs
€ 51

Populaire vluchten naar Nijmegen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 22 voor enkele vluchten en € 79 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

British Airways
British Airways