Populaire hotels in Valkenburg aan de Geul

Zie alle 95 hotels in Valkenburg aan de Geul
Thermae 2000 Hotel
Thermae 2000 Hotel

Cauberg 25-27, Valkenburg aan de Geul 6301 BT

4.0 van 5.0
3,8 / 5 (65 beoordelingen)

Dit spahotel met warmwaterbronnen ligt op een helling met uitzicht op Valkenburg. Het Holland Casino en Kasteel Valkenburg …

Prijzen ophalen
Hotel Dieteren
Hotel Dieteren

Neerhem 34, Valkenburg aan de Geul 6301 CH

3.0 van 5.0
4,4 / 5 (13 beoordelingen)

Dit hotel ligt in het centrum van Valkenburg aan de Geul, binnen 5 minuten lopen van Kabelbaan Valkenburg en Kasteel …

Prijzen ophalen
Fletcher Hotel Valkenburg
Fletcher Hotel Valkenburg

Bosstraat 2-6, Valkenburg aan de Geul 6301 HM

3.0 van 5.0
3,1 / 5 (41 beoordelingen)

Dit milieuvriendelijke hotel in Valkenburg aan de Geul ligt binnen 10 minuten lopen van Pretpark De Valkenier, Fairy Tale …

Prijzen ophalen
Botterweck
Botterweck

Bogaardlaan 4, Valkenburg aan de Geul 6301 CZ

3.0 van 5.0
3,9 / 5 (28 beoordelingen)

Dit hotel ligt in het centrum van Valkenburg aan de Geul, vlak bij Theodoor Dorrenplein, Netherlands American Cemetery & …

Prijzen ophalen
Hotel Garni De Karsteboom
Hotel Garni De Karsteboom

Nieuweweg 76, Valkenburg aan de Geul 6301EW

3.0 van 5.0
4 / 5 (10 beoordelingen)

Dit hotel in Valkenburg aan de Geul ligt binnen 15 minuten lopen van Netherlands American Cemetery & Memorial, Theodoor …

Prijzen ophalen
Hotel de l'Empereur Valkenburg
Hotel de l'Empereur Valkenburg

Grotestraat Centrum 32, Valkenburg aan de Geul 6301 CX

3.0 van 5.0
3,8 / 5 (9 beoordelingen)

Dit hotel ligt in het centrum van Valkenburg aan de Geul, vlak bij Museum Land van Valkenburg, Theodoor Dorrenplein en …

€ 83
Huis ter Geul
Huis ter Geul

Neerhem 87, Valkenburg aan de Geul 6301 CG

3.0 van 5.0
3,4 / 5 (8 beoordelingen)

Dit hotel ligt in het centrum van Valkenburg aan de Geul, binnen 10 minuten lopen van Kabelbaan Valkenburg, Kasteel Valkenbur …

Prijzen ophalen
Hotel Neerlandia
Hotel Neerlandia

Plenkertstraat 3, Valkenburg aan de Geul 6301 GK

2.0 van 5.0
3,2 / 5 (14 beoordelingen)

Dit hotel in Valkenburg aan de Geul ligt vlak bij Valkenburg Christmas Market, Kasteel Valkenburg en Museum Land van …

€ 69
Crowne Plaza Maastricht
Crowne Plaza Maastricht
6 km van Valkenburg aan de Geul
4.0 van 5.0
4,2 / 5 (259 beoordelingen)

Dit gezinsvriendelijke hotel in Maastricht ligt vlak bij de luchthaven, binnen 10 minuten lopen van Keramiekcentrum, Basiliek …

Prijzen ophalen
Bastion Hotel Maastricht Centrum
Bastion Hotel Maastricht Centrum
6,3 km van Valkenburg aan de Geul
4.0 van 5.0
3,8 / 5 (485 beoordelingen)

Dit milieuvriendelijke hotel in Kommelkwartier ligt binnen 10 minuten lopen van 't Bassin en Markt. Ook Sint-Servaaskerk en …

Prijzen ophalen

Recente beoordelingen in Valkenburg aan de Geul

Inhoud Verbergen

Verfijn je zoekopdracht

Vind een hotel in Valkenburg aan de Geul

Valkenburg ligt ter hoogte van Maastricht en is een van de zuidelijkst gelegen plaatsen van Limburg. In het centrum van de middeleeuwse vestingstad zijn allerlei bouwwerken te zien die vroeger een verdedigingsfunctie hadden, zoals imposante kastelen, stadspoorten en een deel van de stadsmuur. Bovendien heeft ’t een 250 kilometer lang grottenstelsel dat een grote aantrekkingskracht op toeristen heeft.

Kort uitgelicht: het hotelaanbod in Valkenburg

Om je een globale indruk te geven van het hotelaanbod in Valkenburg hebben we wat interessante dingen voor je op een rijtje gezet, zoals de vanaf-prijzen van één overnachting en de populairste locatie om te overnachten. Daarnaast leggen we je uit hoe je op een snelle manier een persoonlijk en relevant hoteloverzicht kun creëren.

Vanaf-prijs van een tweepersoonskamer: € 60*

Voor een vanaf-prijs van € 60* kun je een tweepersoonskamer in een 3-sterrenhotel boeken. Houd je van luxe en wil je beschikken over veel faciliteiten? Boek dan een overnachting in een 4-sterrenaccommodatie, voor een vanaf-prijs van € 99*.

Populairste locatie om te overnachten: het centrum van Valkenburg

De hotels zitten verspreid over het stadje en omgeving. Je kunt bijvoorbeeld overnachten in het zuidoosten, in de buurt van Kasteel-Oost en het Geulpark. Of in het zuidwesten, vlak bij de steenkolenmijn. Maar de populairste accommodaties bevinden zich in het centrum van Valkenburg. Wat valt daar allemaal te zien en beleven?

Het Limburgse plaatsje staat vooral bekend om zijn verschillende mergelgrotten, zoals de Fluweelengrot: een plek met wandschilderingen, vreemde sculpturen en een romantische kapel uit de 18e eeuw. Ook de Romeinse catacomben, aangelegd door de wereldberoemde architect Pierre Cuypers, en de Steenkolenmijn zijn het bezoeken waard. Je kunt ervoor kiezen om de grotten wandelend te ontdekken of mee te doen aan bijvoorbeeld een spannende survivaltocht.

Naast het reusachtige grottenstelsel vind je in Zuid-Limburg enorm veel kastelen. Volgens sommige inwoners heeft deze regio zelfs de hoogste kasteeldichtheid van Nederland. Andere bezienswaardige attracties zijn de Wilhelminatoren, de kabelbaan en het station van Valkenburg: het oudste nog in gebruik zijnde treinstation van Nederland.

Wil je even uitrusten na een historische wandeling? Bezoek dan het enige Kuuroord dat Nederland heeft, bovenop de Cauberg. Het is vrij toegankelijk en levert je gegarandeerd een waanzinnig uitzicht op.

Wist je trouwens dat de bijnaam van Valkenburg ‘Kerststad’ is? Tijdens de kerstperiode hangt hier namelijk een magische sfeer dankzij de sfeervolle verlichting, vele kerstbomen en ondergrondse kerstmarkten.

Tip: breng een bezoek aan Maastricht! Deze bourgondische stad ligt op slechts 20 minuten rijden van Valkenburg en heeft dusdanig veel te bieden dat je je er gemakkelijk een dag vermaakt.

Misschien voldoet het hotelaanbod van Valkenburg niet helemaal aan je verwachtingen. Kijk in dat geval gerust even verder naar hotels in omliggende plaatsen als Maastricht, Heerlen en Kerkrade.

Creëer je eigen hoteloverzicht

Op deze site heb je de mogelijkheid om je eigen hoteloverzicht te creëren. Voordeel hiervan is dat je alleen hotels ziet die voor jou relevant zijn. ’t Enige wat je hoeft te doen is de faciliteiten aanvinken die je wilt gebruiken, zoals snel internet, airconditioning en een zwembad.

* De vermelde vanaf-prijzen zijn ter indicatie. De uiteindelijke prijs kan hoger of lager uitvallen, afhankelijk van o.a. het jaargetijde en eventuele aanbiedingen. Voor actuele prijzen ga je naar Expedia.nl en vul je jouw reisgegevens in.