Goedkope vluchten naar Rotterdam

Voordeligste vluchten naar Rotterdam

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 34 voor enkele vluchten en € 83 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia
Air Europa
easyJet

Over Rotterdam

Expedia-vluchten naar Rotterdam

Zoek je goedkope vliegtickets naar Rotterdam? Niemand biedt meer keuzes dan Expedia.nl: meer vliegmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en meer vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Rotterdam. Je bespaart nog meer als je de vlucht naar Rotterdam combineert met een hotel. Ben je flexibel wat betreft tijd? Boek dan nog goedkopere last minute vliegtickets naar Rotterdam bij Expedia.nl. Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Rotterdam, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Rotterdam op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Wil je een overnachting boeken? Bekijk dan onze hotel aanbiedingen in Rotterdam.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Rotterdam, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Rotterdam op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Rotterdam vliegveld?
Rotterdam heeft één luchthaven, Rotterdam (RTM-Rotterdam The Hague).
Hoe ver is Rotterdam (RTM-Rotterdam The Hague) van het centrum van Rotterdam?
RTM is een korte rit van het drukke hart van de stad vandaan. Het is te vinden op 4 kilometer van het centrum van Rotterdam.
Kan ik nu naar Rotterdam vliegen?
Ga naar onze Covid-19 Travel Advisor om meer te lezen over de huidige reisbeperkingen voor Rotterdam voordat je hierheen vliegt. Alle details rondom COVID-19, van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu bijgehouden om jou te informeren.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Rotterdam?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Rotterdam kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Rotterdam met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Rotterdam, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je met het vliegtuig naar Rotterdam gaat?
Een vlucht naar Rotterdam betekent aankomen op Amsterdam (AMS-Schiphol) of RTM. Eerstgenoemde ligt 45 kilometer van het centrum af, de tweede 4 kilometer.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Rotterdam?
Rotterdam wordt bediend door 73 airlines vanaf 247 luchthavens over de hele wereld.
Welke airlines vliegen op Rotterdam?
Rotterdam ontvangt het grootste aantal vluchten van KLM, British Airways en Flybe. KLM is de meest gekozen luchtvaartmaatschappij voor deze bestemming. Londen is de plek van waaruit de meeste passagiers worden ontvangen.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Rotterdam?
Met 4.568 non-stop vliegroutes per week, arriveer je eerder in Rotterdam dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Waar komen de populairste vluchten naar Rotterdam vandaan?
Vliegreizen naar Rotterdam zijn het meest in trek bij reizigers vanuit Stadscentrum, Ashford en Londen.
Hoelang duurt de vlucht naar Rotterdam?
De bestemming van vertrek bepaalt hoelang je in je vliegtuigstoel zal zitten. Van Stadscentrum naar Rotterdam is het 1 uur en 43 minuten vliegen. Vanaf Ashford is dit 3 uur en 33 minuten en vanaf Londen duurt het normaal gesproken 1 uur en 11 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vlucht naar Rotterdam?
Een van de voornaamste tips die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is wacht niet tot het laatste moment met boeken. Een andere slimme tactiek om de voordeligste tickets op de kop te tikken, is aanbiedingen vergelijken. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, loont het vaak om ook de prijzen van nabijgelegen luchthavens op te zoeken. Ten slotte, onthoud dat snel handelen voordeel oplevert. Breng jezelf op de hoogte van de ticketprijzen en wees er klaar voor om direct jouw ticket aan te schaffen. De beste deals zijn vaak snel weg.
Hoe kom je je vlucht naar Rotterdam het beste door?
Ongeacht waar je vliegtuig opstijgt, vliegen naar Rotterdam wordt een aangename ervaring als je goed voorbereid bent. We hebben wat reistips verzameld om je reisavontuur zo goed mogelijk te beginnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort of ID-kaart, portemonnee en benodigde medicijnen in je tas te stoppen. Je wilt waarschijnlijk ook iets bij je hebben om te doen. Een interessant boek en een laptop vol met entertainment zijn altijd fijn. Als je van plan bent om onderweg een dutje te doen, zijn een degelijk nekkussen en een paar oordopjes zeker aan te raden. Vergeet daarnaast ook de essentiële toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je fris aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van verboden items per luchtvaartmaatschappij verschilt, kun je ervan uitgaan dat er niks mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn schroevendraaiers, boren, brandstoffen en bleek. Ook sportuitrusting, zoals honkbalknuppels, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan passagiers, zoals zwaarden en vuurwapens, worden niet toegestaan in de cabine.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De gangpaden van een vliegtuig zijn geen catwalk. Draag comfortabel zittende kleding en denk eraan om een trui of vest mee te nemen, omdat het best koud kan worden tijdens langere vluchten. Wat ruimer zittende platte schoenen zijn ook aan te raden.
  • Diepe veneuze trombose kan een risico vormen tijdens lang durende vluchten. Dit kan het resultaat zijn van een slechte doorbloeding en inactiviteit. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Het dragen van een goed paar steunkousen kan ook helpen.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Rotterdam vliegt?
Je vliegreis naar Rotterdam wordt een stuk makkelijker als je jezelf goed voorbereidt. Bekijk onze slimme tactieken om snel voorbij de security te komen:

  • Houd je instapkaart en ID-kaart paraat. Hier wordt het eerst om gevraagd.
  • Hierna worden jij en je handbagage gescand. Om dit zo snel mogelijk te doorlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat het alarm mogelijk doet rinkelen. Persoonlijke eigendommen zoals jas, riem en headphones gaan apart door de scanner.
  • Al je elektronische apparaten en gadgets, inclusief smartphone en tablet, dienen ook apart gescand te worden.
  • Wil je het vliegtuig in met cologne of parfum? Geen probleem. Zolang de fles of verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak doet, mag het mee in je handbagage.
  • Sneakers of instappers zijn een verstandige keuze, omdat de kans kleiner is dat je deze uit moet doen bij de security check. Hoge laarzen en andere stevige schoenen worden meestal aan een aparte screening onderworpen.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden items in je handbagage meedraagt. Wil je scherpe items, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop deze dan in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Rotterdam
Luchthaven van aankomst
Schiphol
IATA-code luchthaven van aankomst
AMS
Naam stad van aankomst
Amsterdam
Retourprijs
€ 102