Goedkope vluchten naar Zwolle

Over Zwolle

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Zwolle? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Zwolle. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Zwolle bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Zwolle, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Zwolle op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Zwolle vliegveld?
Zwolle heeft één luchthaven, Amsterdam (AMS-Schiphol).
Kan ik nu naar Zwolle vliegen?
Maak je vlucht naar Zwolle zo eenvoudig mogelijk door vooraf een kijkje te nemen op onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de makkelijkste manier om jezelf te informeren over de huidige reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste gezondheidsinformatie.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Zwolle?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Zwolle kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Zwolle met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Zwolle, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld om Zwolle te bereiken?
Op slechts 95 kilometer afstand van de binnenstad vind je Schiphol (AMS), het enige vliegveld van Zwolle.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Zwolle?
Er zijn 71 luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden naar Zwolle vanaf 237 vliegvelden wereldwijd.
Welke airlines vliegen op Zwolle?
KLM, British Airways, en Flybe hebben het grootste vluchtenaanbod naar Zwolle. Het grootste aantal vluchten komt binnen vanuit Londen. KLM biedt de meeste vluchten aan naar deze bestemming.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Zwolle?
Een trip naar Zwolle plannen is zo gepiept met keuze uit 4.379 rechtstreekse vluchten per week.
Waar komen de populairste vluchten naar Zwolle vandaan?
Vliegreizen naar Zwolle zijn vooral veelvoorkomend vanuit Stadscentrum, Ashford en Londen.
Hoelang duurt de vlucht naar Zwolle?
Als je naar Zwolle gaat vanaf Stadscentrum, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 43 minuten. Vertrek je vanuit Ashford, dan ben je 3 uur en 33 minuten onderweg. Vanaf Londen is de vliegtijd 1 uur en 14 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Zwolle?
De eerste tip die de meeste doorgewinterde reizigers je waarschijnlijk zullen geven, is boek je tickets ruim van tevoren. Een andere goede tip om de beste deal te scoren, is aanbiedingen vergelijken. Als je bestemming een aantal vliegvelden heeft, loont het om de prijzen van nabijgelegen luchthavens op te zoeken. De laatste tip: wees bereid om direct te boeken als je een goede deal treft. Je weet nooit hoe lang deze beschikbaar blijft! Maar met een goede voorbereiding en een beetje mazzel is dat goedkope ticket zo gevonden.
Hoe overleef je je vlucht naar Zwolle?
Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Zwolle een ontspannen start zijn, of meer lijken op een reis zonder einde. Onderstaand vind je een paar handige tips, waarmee je dit avontuur goed begint.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • De kunst is om goed voorbereid aan je vliegreis te beginnen. Dus pak eerst de essentiële spullen in: paspoort, reisdocumenten, contant geld en benodigde medicijnen. Stop vervolgens wat spullen in je kleine koffer waarmee je de tijd goed doorkomt. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of smartphone en een boek of iets anders om te lezen. Je zult ook je opladers, een nekkussen en oordoppen mee willen nemen aan boord. En ten slotte, gooi ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, lippenbalsem en een paar schone kleren zijn altijd fijn.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van verboden items per luchtvaartmaatschappij verschilt, geldt doorgaans dat er niks in je handbagage mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn scheermessen, scharen, vuurwerk en gasflessen. Ook sportuitrusting, zoals golfclubs, en andere spullen die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals zwaarden en vuurwapens, worden niet toegestaan in de vliegcabine.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • Het belangrijkste doel is om comfortabel te kunnen zitten tijdens je vlucht. Draag ruim zittende kleding die goed ademt en breng vooral een jasje mee voor als je het onderweg koud krijgt. Ga bij voorkeur voor platte, ruim zittende schoenen, omdat je voeten mogelijk wat opzetten tijdens een vlucht. Stop eventuele stiletto’s dus in je grote koffer.
  • Door langere periodes van inactiviteit kunnen passagiers diepe veneuze trombose krijgen op een lange vlucht. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je wel iets doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Drink voldoende, strek je benen door af en toe heen en weer te lopen en draag compressiekousen of -sokken.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Zwolle vliegt?
Je vliegreis naar Zwolle verloopt vlotter met de juiste voorbereiding. Ontdek hier onze slimme tactieken om met gemak door de security check te komen:

  • De security zal eerst willen zien dat je een geldige ID-kaart hebt en idem boardingpass. Houd ze paraat voor controle.
  • Tijd om te strippen. Nou ja, een beetje. Je jas, broekriem, sleutels en andere kleine items, zoals muntgeld, gaan in een bak door de X-ray. Dit gaat een stuk sneller als je ze verwijdert voordat je aan de beurt bent.
  • Elektronische apparaten en gadgets, inclusief smartphone en tablet, gaan ook apart door de scanner.
  • Vloeistoffen of gels, zoals tandpasta of lippenbalsem, die je mee wilt nemen in je handbagage, dienen niet groter te zijn dan 100 milliliter per item. Bovendien dienen alle vloeibare items samen in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter te passen.
  • Het is ook mogelijk dat je je schoenen uit moet doen voordat je door de scanner gaat. Sneakers die je makkelijk aan- en uittrekt zijn geen slecht idee.
  • Zakmessen, schaartjes en andere scherpe voorwerpen zijn vanzelfsprekend niet toegestaan en worden ingenomen bij de security check. Pak ze daarom veilig in in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Zwolle
Luchthaven van aankomst
Zwolle
IATA-code aankomstluchthaven
LEY