Voordeligste vluchten naar Eindhoven

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 44 voor enkele vluchten en € 96 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Mar 15, 2020

Helaas geen eten/snack zonder kaas.

Mar 15, 2020

Fijne service

Mar 14, 2020

Zoals altijd top service!

Mar 13, 2020

Geen

Mar 11, 2020

Geen opmerkingen

Mar 10, 2020

Prima

Mar 10, 2020

Klm was helemaal super !!

Mar 9, 2020

fijne vlucht

Mar 8, 2020

Turkish Airlines is de beste vliegmaatschappij!

Mar 8, 2020

voor het eerst geen 2 uur wachten op de koffer op Schiphol toeval of is hier sprake van een verbetering?

Over Eindhoven

Een vlucht vanaf Eindhoven Airport (EIN) is een aantrekkelijke mogelijkheid voor vakantiegangers. In de stad kun je de voormalige 'verboden stad' van Philips, nu het creatieve terrein Strijp S, bezoeken voor een lunch of een festival. Voor een biertje even naar de Markt in het centrum of bezoek het Ton Smits Huis van de Eindhovense cartoonist.

Vluchten vanaf Eindhoven

De luchthaven Eindhoven is het vertrekpunt van een aantal vakantiecharters en directe vluchten met budgetmaatschappijen naar verschillende Europese landen en landen als Marokko, Turkije en Egypte. Er zijn vluchten vanaf Eindhoven Airport naar meer dan 75 bestemmingen, waarvan meer dan de helft naar plaatsen in Griekenland, Spanje, Italië en Polen. Tijdens de wintermaanden vertrekken er vanaf Eindhoven Airport ook directe vluchten naar verschillende geliefde wintersportgebieden.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Eindhoven

Eindhoven Airport is klein van omvang en bevindt zich op zo'n 9 kilometer noordwestelijk van de stad. De korte in- en uitcheckservice is aantrekkelijk voor reizigers. Op de eerste etage vind je een bar met uitzicht op de landingsbaan en een ruim panoramaterras. Ook is er een hotel voor gasten die vroeg willen vliegen. Een restaurant met ontbijt en een foodservice met authentieke producten bieden een gezonde maaltijd. Natuurlijk is er een nieuwskiosk, een supermarkt, mode- en sieradenwinkels, een wisselkantoor, bagagekluizen en wifi in de terminal. Vergeet voor je reis niet een geschenk mee te nemen zoals echte Hollandse tulpenbollen.

Vervoer naar het stadscentrum

De luchthaven is goed ontsloten met autowegen en buslijnen. De Air Express Bus reist meerdere keren per dag in 1 uur 45 minuten naar Amsterdam, Utrecht en Den Bosch, in 1,5 uur naar Antwerpen en in 1 uur naar Turnhout. Bus 400 rijdt in 18 minuten naar het station van Eindhoven. Taxi's vertrekken buiten de aankomsthal en met een online gehuurde auto ben je in 15 minuten in het centrum van Eindhoven.

Informatie over vluchten naar Eindhoven

Luchthaven van aankomst Schiphol
IATA-code aankomstluchthaven AMS
Naam aankomststad Amsterdam