Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Eindhoven

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Eindhoven

Een vlucht vanaf Eindhoven Airport (EIN) is een aantrekkelijke mogelijkheid voor vakantiegangers. In de stad kun je de voormalige 'verboden stad' van Philips, nu het creatieve terrein Strijp S, bezoeken voor een lunch of een festival. Voor een biertje even naar de Markt in het centrum of bezoek het Ton Smits Huis van de Eindhovense cartoonist.

Vluchten vanaf Eindhoven

De luchthaven Eindhoven is het vertrekpunt van een aantal vakantiecharters en directe vluchten met budgetmaatschappijen naar verschillende Europese landen en landen als Marokko, Turkije en Egypte. Er zijn vluchten vanaf Eindhoven Airport naar meer dan 75 bestemmingen, waarvan meer dan de helft naar plaatsen in Griekenland, Spanje, Italië en Polen. Tijdens de wintermaanden vertrekken er vanaf Eindhoven Airport ook directe vluchten naar verschillende geliefde wintersportgebieden.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Eindhoven

Eindhoven Airport is klein van omvang en bevindt zich op zo'n 9 kilometer noordwestelijk van de stad. De korte in- en uitcheckservice is aantrekkelijk voor reizigers. Op de eerste etage vind je een bar met uitzicht op de landingsbaan en een ruim panoramaterras. Ook is er een hotel voor gasten die vroeg willen vliegen. Een restaurant met ontbijt en een foodservice met authentieke producten bieden een gezonde maaltijd. Natuurlijk is er een nieuwskiosk, een supermarkt, mode- en sieradenwinkels, een wisselkantoor, bagagekluizen en wifi in de terminal. Vergeet voor je reis niet een geschenk mee te nemen zoals echte Hollandse tulpenbollen.

Vervoer naar het stadscentrum

De luchthaven is goed ontsloten met autowegen en buslijnen. De Air Express Bus reist meerdere keren per dag in 1 uur 45 minuten naar Amsterdam, Utrecht en Den Bosch, in 1,5 uur naar Antwerpen en in 1 uur naar Turnhout. Bus 400 rijdt in 18 minuten naar het station van Eindhoven. Taxi's vertrekken buiten de aankomsthal en met een online gehuurde auto ben je in 15 minuten in het centrum van Eindhoven.

Informatie over vluchten naar Amsterdam

Luchthaven van aankomst Schiphol
IATA-code aankomstluchthaven AMS
Naam aankomststad Amsterdam

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Oct 18, 2019

Nee

Oct 4, 2019

Het eten (broodje) dat was ingegrepen kunnen ze beter weglaten. Was echt vies. Helaas geen mogelijkheid om iets te eten te kopen.

Sep 27, 2019

Nee

Sep 26, 2019

nee

Sep 8, 2019

Stoelen zij Te smal

Aug 31, 2019

Geen WIFI of USB port beschikbaar.

Aug 31, 2019

Wat een ontzettend vriendelijk personeel. Ze lachen écht! Heeeel fijn.

Aug 31, 2019

Nee

Aug 5, 2019

Last minute verandering van gate vervelemd

Aug 2, 2019

Nee