Goedkope vluchten naar Utrecht

Voordeligste vluchten naar Utrecht

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 31 voor enkele vluchten en € 78 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia

Over Utrecht

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Utrecht? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Utrecht. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Utrecht bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Utrecht, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Utrecht op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Utrecht vliegveld genoemd?
Utrecht wordt bediend door meerdere vliegvelden, maar de meeste reizigers komen via Amsterdam (AMS-Schiphol).
Hoe ver is Amsterdam (AMS-Schiphol) van het centrum van Utrecht?
Schiphol (AMS) ligt 35 kilometer bij centraal Utrecht vandaan, dus wees voorbereid op extra reistijd nadat je geland bent.
Kan ik nu naar Utrecht vliegen?
Om actuele informatie te vinden over vliegreizen naar Utrecht, kun je een bezoek brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Hier lees je alles wat je wilt weten over de huidige reisbeperkingen en of er een quarantaine nodig is zodra je arriveert.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Utrecht?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Utrecht kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Utrecht met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Utrecht, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je met het vliegtuig naar Utrecht gaat?
Wie naar Utrecht vliegt, kan kiezen voor een van de twee grote vliegvelden. AMS ligt op 35 kilometer afstand van het stadscentrum. RTM is hier 50 kilometer vandaan.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Utrecht?
Utrecht wordt bediend door 73 airlines vanaf 247 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Utrecht?
Doorgaans kiezen reizigers ervoor om met KLM, British Airways of Flybe te vliegen naar Utrecht. KLM biedt de meeste vluchten aan naar deze bestemming en het merendeel van de passagiers komt binnen vanuit Londen.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Utrecht?
Naar je volgende bestemming vliegen, is een stuk prettiger zonder overstap. Als je naar Utrecht reist, zijn er gelukkig wekelijks 4.568 non-stop vluchten om uit te kiezen.
Waar komen de populairste vluchten naar Utrecht vandaan?
Het grootste aantal vluchten naar Utrecht komt vanuit Stadscentrum, Ashford of Londen.
Hoelang duurt de vlucht naar Utrecht?
De bestemming van vertrek bepaalt uiteraard je vliegtijd. Van Stadscentrum naar Utrecht is het ongeveer 1 uur en 43 minuten vliegen. Vanaf Ashford is dit 3 uur en 33 minuten en vanaf Londen duurt het gewoonlijk 1 uur en 11 minuten.
Hoe boek je de voordeligste vlucht naar Utrecht?
Je kent er vast ook wel een: het type reiziger dat op de een of andere manier keer op keer een goede deal scoort voor vliegtickets. Wil je weten hoe? Wacht niet te lang met het boeken van je vlucht. Maar dat is niet de enige truc. Door wat onderzoek te doen online, kun je ontdekken of er meer vliegvelden in de buurt zijn. Ticketprijzen verschillen vaak op basis van de luchthaven. Vergeet ook niet om vluchtprijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Ten slotte, wees bereid om je stoel direct vast te leggen als je je deal hebt gespot. Deze blijft misschien niet lang actueel! Maar met een goede voorbereiding en een beetje mazzel is dat scherp geprijsde vliegticket zo geboekt.
Hoe kom je je vlucht naar Utrecht het beste door?
Waar je ook vandaan komt, vliegen naar Utrecht wordt een plezierige ervaring als je goed voorbereid bent. Hier volgen een aantal tips om je vakantie zo goed mogelijk te beginnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort en belangrijke documenten, wat contant geld en eventuele medicijnen mee te nemen. Je wilt waarschijnlijk ook iets binnen handbereik hebben om te doen. Een boek en een laptop of smartphone vol met je favoriete series zijn onmisbaar. Als je van plan bent om tijdens de vlucht wat te slapen, zijn een fatsoenlijk reiskussen en een paar oordopjes zeker aan te raden. En vergeet ook je toiletartikelen niet mee te nemen, zodat je fris aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Check of er geen zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) in een vakje van je handbagage zit. Andere verboden items zijn ontvlambare of explosieve producten, zoals gas en gasflessen, en vloeistoffen en gels in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De smalle gangpaden van je vliegtuig zijn geen catwalk. Doe comfortabele kleding aan en denk eraan om een trui of vest mee te nemen, omdat de temperatuur nog wel eens daalt tijdens een lange vlucht. Platte, enigszins ruim zittende schoenen zijn ook aan te raden.
  • Diepe veneuze trombose kan voor sommige mensen een risico vormen tijdens lang durende vluchten. Dit kan veroorzaakt worden door een slechte doorbloeding en inactiviteit. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Het dragen van een stevig paar steunkousen of compressiesokken kan je hier ook tegen beschermen.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Utrecht vliegt?
De truc is simpel: wees goed georganiseerd. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je snel door de beveiliging heen bent. Dus Utrecht, daar kom je:

  • Als eerste zijn je paspoort en boardingpass nodig bij de security check. Zorg ervoor dat je deze snel kunt tonen, zodat je de rij niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit (of af) dat mogelijk piept als je door de poort gaat. Vergeet ook je jas niet uit te doen en stop je earbuds of headphones in de bak.
  • Je zult eventjes afstand van je digitale wereld moeten doen. Je tablet, smartphone en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart door de scanner te gaan.
  • Wil je op reis met cologne of parfum? Dat kan! Zolang de verpakking niet groter is dan 100 milliliter en je deze in een afgesloten, doorzichtige zak stopt, mag het mee in je handbagage.
  • Het is ook mogelijk dat je je schoenen uit dient te doen. Sneakers die je makkelijk aan- en uittrekt zijn een goed idee.
  • Luchtvaartmaatschappijen staan doorgaans geen scharen of andere scherpe voorwerpen toe aan boord. Heb je deze toch nodig op je reis, berg ze dan veilig op in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Utrecht
Luchthaven van aankomst
Schiphol
IATA-code luchthaven van aankomst
AMS
Naam stad van aankomst
Amsterdam
Retourprijs
€ 78