Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Controleer prijzen van hotels in Utrecht

Vandaag 17 jan - 18 jan
Dit weekend 18 jan - 20 jan
Volgend weekend 25 jan - 27 jan
Kaart

Vind 4 sterren hotels in Utrecht

Utrecht ligt niet alleen perfect centraal in Nederland, de stad van de Dom ligt ook midden in het prachtige groene Hart van Nederland. Utrecht heeft meer historie dan je denkt, de Oudegracht is hier een voorbeeld van. Rondom Utrecht vind je natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen. De comfortabele 4-sterrenhotels bieden goede overnachtingen voor een eerlijke prijs.

Kies je 4-sterrenhotel in Utrecht

In Utrecht en omgeving vind je een groot aantal 4-sterrenhotels. Het centrum van de stad biedt een ruime keuze. Vanuit je hotel in het historische stadscentrum kun je de Dom bezichtigen en genieten van het uitzicht. De Dom is gebouwd in 1245 en de 112 meter hoge kerktoren is de hoogste van Nederland. Geniet in deze levendige stad van de uitgaansgelegenheden en de winkels aan de Oudegracht. Rondom de Jaarbeurs, bij het Centraal Utrecht Station zijn ook diverse 4-sterrenhotels. Deze locatie is handig zowel voor zakenmensen als voor gezinnen met kinderen. Vanuit deze comfortabele gezinsvriendelijke luxehotels kun je met je gezin gemakkelijk naar omliggende attracties reizen zoals het middeleeuwse Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede of het nabijgelegen Spoorwegmuseum waar je in oude locomotieven kunt klimmen. Wandelen of fietsen kun je met je gezin prachtig in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Voorzieningen in je 4-sterrenhotel

De luxehotels in Utrecht beschikken over het algemeen over een 24-uursreceptie. Een aantal hotels heeft een restaurant en vrijwel altijd een bar. Vraag even na of je ontbijtbuffet bij de prijs is inbegrepen. In sommige hotels zijn fitnessfaciliteiten. Gratis internet, een kluisje en minibar zijn bijna altijd aanwezig in de kamers. Informeer naar de mogelijkheden bij je voorkeurshotel. De 4-sterrenhotels in Utrecht bieden perfect comfort, voor een goede prijs.

Je kunt ook andere zoekfilters gebruiken om je ideale hotel te vinden in Utrecht. Selecteren kun je op locatie, je favoriete bezienswaardigheid of een hotelthema zoals familiehotel of boetiekhotel.