Goedkope vluchten naar Schiphol

Voordeligste vluchten naar Schiphol

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 34 voor enkele vluchten en € 81 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
TAP Portugal
Transavia

Over Schiphol

Wil je een vlucht van of naar Schiphol? De luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS) is de op drie na grootste luchthaven van Europa met ongeveer 55 miljoen reizigers per jaar. Schiphol ligt tussen het recreatiegebied de Westeinderplassen en de hoofdstad Amsterdam, bekend van het Rijksmuseum, de Nieuwe Kerk, de grachten, de buurtmarkten, trendy boetieks en gezellige kroegjes.

Vluchten van en naar Schiphol

De luchthaven Schiphol Airport is de thuisbasis van een aantal budgetmaatschappijen met directe verbindingen van en naar bekende Europese bestemmingen. Een honderdtal internationale luchtvaartmaatschappijen bieden regelmatig vluchten van en naar Schiphol Airport aan. Geen wonder dat de luchthaven met directe vluchten naar ruim 220 bestemmingen een directe verbinding heeft met de rest van de wereld. Alleen naar landen als Australië en Nieuw-Zeeland zul je vanwege de afstand minstens een keer over moeten stappen.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Schiphol

Bij aankomst op Schiphol Airport is er een ruim aanbod aan restaurants, bars en cafés zowel aan de land- als de luchtzijde. De luchthaven is modern ingericht met voorzieningen zoals wifi, een last-minute vaccinatieservice in de Travel Clinics, banken, wisselkantoren, bagagekluizen, VIP-service en verschillende lounges om de hectiek te vermijden, assistentie voor mindervalide reizigers, een apotheek en een duty free zone. Shoppen op Schiphol is prettig door de vele boetieks voor sieraden, mode en accessoires, elektronica, parfums en geschenken. Een aantal drie- en viersterrenhotels zijn via een overdekte wandelgang verbonden met de internationale terminal op slechts 7 minuten loopafstand.

Vervoer naar het stadscentrum

Het is ongeveer 25 minuten rijden met een online gehuurde auto of een taxi via de A4 snelweg naar het centrum van Amsterdam. De luchthaven heeft onder Schiphol Plaza een uitgebreid treinennetwerk dat ook verbonden is aan de hogesnelheidslijn voor directe verbindingen naar grote Europese steden. Regelmatig vertrekken bussen van de GVB voor Schiphol Plaza naar Amsterdam en andere plaatsen in de regio.

Vlieg je graag met Emirates of Lufthansa? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Emirates Vluchten en Lufthansa Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Schiphol, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Schiphol op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!