Autoverhuur op Schiphol

Vergelijk autohuur van bedrijven in Schiphol

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Super autodeals in Schiphol

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in Schiphol bekijken
Alle auto’s bekijken

Veelgestelde vragen

Wat kost een huurauto per dag vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Huurautoprijzen vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol) beginnen al bij zo weinig als € 76 per dag als we naar de prijzen van de afgelopen zeven dagen kijken. Met zulke aantrekkelijke deals hoef je geen grote aanslag op je budget te doen om een auto te kunnen huren.
Kan ik een auto huren vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Autoverhuuraanbieders op Amsterdam (AMS-Schiphol) zijn te vinden in de hoofdfoyer van Schiphol Plaza. Hier kun je je ideale wagen scoren bij Hertz, Sixt of Europcar. Enterprise en Avis / Budget bieden ook uitstekende deals.
Wat als ik mijn huurauto vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol) wil annuleren?
Als je je voorafbetaalde huurauto minimaal zes uur voor de afhaaltijd annuleert, kun je wellicht aanspraak doen op een terugbetaling. Zorg ervoor dat je het annuleringsbeleid goed doorneemt, omdat dit niet voor elke boeking geldt. Bezoek onze klantenservice als je meer informatie nodig hebt.
Waarom zou ik via Expedia een auto huren op Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Je bemachtigt de scherpste deal voor je huurauto bij Expedia. Groot of klein, je vindt zeker de perfecte wagen voor je reis op Amsterdam (AMS-Schiphol). Onze exclusieve aanbiedingen, ledenkortingen en spaarprogramma’s zorgen ervoor dat je meer uit je vakantiebudget kunt halen. En als je van nog meer voordeel wilt profiteren, kun je je boekingen ook bundelen in een vakantiepakket. Voeg een vlucht of hotel toe aan je huurautoreservering en je bemachtigt fantastische kortingen!
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur op Amsterdam (AMS-Schiphol) via Expedia?
Check reviews van klanten, selecteer je favoriete model en vergelijk de prijzen van gerenommeerde aanbieders. Expedia maakt het heel simpel om een spectaculaire deal te scoren voor jouw wagen. Bundel autoverhuur vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol) met vluchten of hotels en stap achter het stuur voor nog minder.
Hoe oud moet je zijn om een auto te kunnen huren vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Bestuurders dienen ten minste 18 jaar oud te zijn om een auto te huren in Schiphol. Als je een jonge bestuurder bent, weet dan dat het soms vereist is om een extra toeslag per dag te betalen. Check daarom voordat je je boeking plaatst op welke leeftijden deze toeslag van toepassing is.
Wat heb je nodig om een auto te kunnen huren vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Vrijwel alle autoverhuurbedrijven zullen deze twee dingen van je nodig hebben: een geldig rijbewijs en een creditcard op jouw naam. Als je er niet voor kiest om voor de verzekeringspolis van de verhuurder te gaan, zul je waarschijnlijk ook je eigen verzekeringspolis nodig hebben. Realiseer je dat de benodigdheden kunnen verschillen per aanbieder. Check dit dus altijd vooraf om problemen te voorkomen.
Wat is de voordeligste huurauto op Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Op Amsterdam (AMS-Schiphol) vond je de afgelopen zeven dagen al autoverhuur voor slechts € 76 per dag. Met zulke gunstige prijzen maken we het simpel om als je bent geland bijna direct achter het stuur te kruipen.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Jazeker! Van standaard wagens tot luxe sedans, we bieden een uitstekende selectie van huurauto’s voor de lange termijn. Voer eenvoudigweg je details in op onze pagina met aanbiedingen voor autoverhuur voor lange termijn, kies de gewenste autocategorie en wij helpen je aan de best mogelijke deal voor jouw wagen vanaf Amsterdam (AMS-Schiphol).
Waar kan ik op Amsterdam (AMS-Schiphol) een auto huren als ik jonger ben dan 25 jaar?
Dit is afhankelijk van verschillende factoren. We raden je aan om de autoverhuurbedrijven op Amsterdam (AMS-Schiphol) met elkaar te vergelijken en daarbij goed te kijken of deze bestuurders onder de 25 accepteren en of er dan toeslagen worden berekend. De makkelijkste manier om dit te ontdekken, is door de algemene voorwaarden te scannen. Niemand vindt het leuk om onnodige vertraging op te lopen bij het afhalen van de sleutels, dus zorg ervoor dat je de regels kent die voor jou gelden.