Villa's

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Villa's op Expedia

De klassieke vakantievilla, daar kun je de plank niet mee mis slaan! Dit is de ultieme plek voor die lange, luie dagen aan het zwembad waar de geur van de pijnbomen over de Toscaanse heuvels je kant opwaait. Een villa is ook de ideale uitvalsbasis voor een avontuurlijke verkenningstocht door de bastides in de Franse Dordogne. En wat te denken van die onvergetelijke avonden wanneer je samen met je gezin de zon in de Adriatische, Egeïsche of Middellandse Zee ziet zakken?

Dankzij de unieke sfeer weten villa's zich te onderscheiden van andere accommodatietypes. Deze sfeer wordt gecreëerd door het gebruik van lokale stijlen die je zowel in de architectuur en de tuin terugziet, en dit betekent dat je bij je villa in Lazio gebruik kunt maken van een typisch Umbrische keuken met pizzaoven of bij je villa in Frankrijk kunt genieten van een tuin boordevol zonnebloemen. Maar ook de juiste balans tussen ontspanning en verkenningsmogelijkheden draagt in een villa bij aan je vakantieplezier. De ene dag kun je je in een luie stoel ontspannen met een goed boek, terwijl je de volgende dag de Toscaanse valleien doorkruist op zoek naar kloosters die door UNESCO tot Werelderfgoed zijn uitgeroepen. Bij een vakantie in een villa, beslis jij.

Een verblijf in een villa wordt onder vakantiegangers steeds populairder en je vindt ze dan ook over de hele wereld. Van de Balinese surfstranden tot aan de kust van Californië, Expedia biedt overal ter wereld opties voor een verblijf in een villa. Niettemin vind je vooral in Europa veel villa's. En met een snelle blik op de omgebouwde Italiaanse boerderijen, de prachtige Franse gîtes en de rode Spaanse hacienda's weet je genoeg.

Het maakt dus niet of je op zoek bent naar een villa in Rome, een villa op Santorini, een plek op de Ionische eilanden die je een week voor jezelf hebt of een vakantie in de stoffige bergen van Andalusië, er zit altijd wel iets voor je tussen.

Bij Expedia heb je volop keuze uit huizen met grote tuinen en meerdere slaapkamers en plekken als Villa Nocetta, vlak bij de Eeuwige Stad, zijn ideaal voor een verblijf met een grote groep of een gezin. Bij het boeken van een villa profiteer je ook echt van de volledige villaervaring en heb je dus zaken als een privézwembad, terras en keuken waarin je heerlijke regionale gerechten kunt bereiden tot je beschikking. De witgekalkte villa's in Mykonos, zoals Nama Villas, met uitzicht over zee, gezellige patio's en romantische suites zijn dan weer juist geschikt voor stelletjes.