Appartementen

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Appartementen op Expedia

Als je er eens helemaal uit wilt, jezelf volledig wilt onderdompelen in een andere plek en daar als een 'local' wilt leven alsof je er al jaren woont, dan is een appartement de perfecte accommodatie. Laat je niet leiden door de lobby en de vaste ontbijttijden van een hotel en doe alles lekker op je eigen tempo. Sta op wanneer jij daar zin in hebt en voel je thuis in je eigen appartement.

Een appartement heeft meestal een flinke keuken en een grote eetruimte. Je kunt je dus volledig thuis voelen en deze plekken gebruiken zoals je thuis ook zou doen. Tijdens een bezoekje aan de plaatselijke markt kun je die heerlijke Italiaanse groenten of Franse kaas dus ook daadwerkelijk kopen, en 's avonds een feestmaal maken voor je hele gezin. Veel appartementen zijn ook voorzien van een comfortabele zitruimte, waar je 's avonds kunt ontspannen met een kop thee en een filmpje, of misschien wat mensen kunt uitnodigen. Maar dat is nog niet alles. Een appartement weerspiegelt vaak ook de stijl en het karakter van je vakantiebestemming. Zo zijn er appartementen in Rome, die op elke vierkante centimeter de typische rustieke Italiaanse sfeer uitademen. Er zijn appartementen in New York bomvol moderne kunst en bakstenen muren, waarin je je een echte Greenwich Village-bohemien kunt wanen. En wat dacht je van de appartementen in Londen in de buurt van de Big Ben, de Southbank en de hippe Strand, met hun Victoriaanse badkamers en zitruimtes vol beeldhouwkunst?

Dankzij de extra flexibiliteit en het karakter van een appartement kun je je helemaal onderdompelen in je vakantiebestemming. Als je na een lange dag van sightseeing en museumbezoek thuiskomt, kun je zelf kiezen of je nog wilt gaan stappen of lekker in je pyjama op de bank gaat hangen – net als een local. Bovendien kun je altijd een accommodatie vinden met precies genoeg bedden en badkamers voor al je reisgenoten. Kijk bijvoorbeeld een naar de driepersoonskamers en grote gezinssuites in het hippe 88 Studios Kensington. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle extra voorzieningen, zoals de koelkast, keuken en tv-kamer. Van New York (de Radio City Apartments aan 49th Street is bijvoorbeeld een aanrader) tot Parijs, van Londen tot Bangkok, allemaal bieden ze een keur aan appartementen waar je even kunt komen wonen. Waar wacht je nog op?