B&B

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire B&B op Expedia

Trek in een lekker ontbijtje met heerlijk geurende Italiaanse zoetigheden tegen de achtergrond van het iconische Colosseum in een bed and breakfast in Rome? Of ben je meer in de stemming voor een bed and breakfast in York, met 's avonds een flinke pint donker bier in een traditionele Engelse pub en bacon & eggs bij het ontbijt? Of wil je eindelijk eens alle beroemde bezienswaardigheden in de Britse hoofdstad bezoeken, maar dan wel vanuit de huiselijke sfeer van een bed and breakfast in Londen?

Op welke plek je keuze ook valt, in een B&B kun je altijd rekenen op een persoonlijke, op jouw voorkeuren afgestemde reiservaring die een groot hotel nooit zal kunnen bieden. Een B&B heeft meestal maar een paar kamers, zodat je heel persoonlijk in de watten gelegd wordt. Je kunt rekenen op een echt individuele, attente service, variërend van ontbijt op bestelling tot kleine lokale details in het kamerontwerp. Over ontwerp gesproken: de kamers in een B&B ademen vaak de sfeer van het gebied uit. Zo vind je in grote steden vaak chic modernisme en op het platteland een meer traditionele inrichting, met hier een likje Romeinse kunst en daar een toefje Victoriaanse elegantie. En dan is er nóg een voordeel: B&B-eigenaren vinden het vaak hartstikke leuk om plaatselijke geheimpjes met hun gasten te delen – de gezelligste cafés, de beste restaurants, de meest luxueuze spa's, de mooiste wandelroutes, en ga zo maar door.

Vooral in grote steden kan een gastvrije, knusse B&B een welkom snufje couleur locale bieden. Heb je bijvoorbeeld een citytrip naar Londen gepland? Kijk dan eens verder dan de megahotels en kies bijvoorbeeld voor the Harrison. Het eigen bierlokaal en eetcafé geven deze B&B vlak bij het bruisende Kings Cross een heerlijk authentieke uitstraling. Maar je kunt ook kiezen voor het driesterren Melbourne House, dat zich met zijn prachtige Georgiaanse gevel en traditionele kamers verschuilt tussen de majestueuze straten van de Londense wijk Pimlico. En er zijn nog veel meer voorbeelden van gastvrije bed and breakfasts in de hele stad, elders in het Verenigd Koninkrijk, in Europa en daarbuiten. Allemaal bieden ze je een charmante, karakteristieke kamer, lokale tips, een stevig ontbijt en een sfeer waarin je je volkomen welkom voelt.