Beleef een avond vol wijn en spijs in een wijnmakerij in Alghero, in het noordwesten van Sardinië. Geniet bij zonsondergang van een mix van moderniteit, ontspanning en traditie in de serene omgeving van Porto Ferro en het Baratzmeer met een diner onder een sterrenhemel.
Bezoek een wijnmakerij die een benchmark is geworden in de productie van kwaliteitswijnen op Sardinië. Voordat je aan je diner begint, kun je een rondleiding volgen door de wijnmakerij en de charmante kelder, wat de zintuiglijke reis nog unieker maakt. Bezoek de charmante wijnkelder en wandel door de weelderige wijngaarden.
Geniet vervolgens van een speciaal samengesteld menu met typische Sardijnse specialiteiten, perfect gecombineerd met ter plekke geproduceerde wijnen. Laat je verwennen met lokale producten en seizoensgebonden producten uit de plaatselijke moestuin.
Als hors d'oeuvres kun je genieten van vleeswaren, kazen, olijven, gekarameliseerde uien, omeletten, hartige taarten en bruschetta met tomaten. Geniet vervolgens van een voorgerecht van ricotta ravioli, pasta (tagliatelle, malloreddus of fregola) met tomatensaus of lamsrago, Campidanese saus, groenterragout of schapenstoofsaus.
Vervolgens krijg je een tweede gang van porcetto, lam, schaap, wild zwijn en gemengd gegrild of courgettebrood. Tot slot kun je je zoetekauwen bevredigen met lokale desserts zoals seadas, vijgen- en appeltaart, fruittaart of Papassini - allemaal vergezeld van water, een liter wijn per 4 personen, koffie en likeur.
Als je kiest voor een vegetarisch menu, geniet dan van een voorgerecht met olijven, kaas, omeletten, groenten in olie en bruschetta met tomaten, gevolgd door groenterragout of tomatensaus en een tweede gang op basis van taarten en omeletten.