Een paar minuten voor je reservering halen we je op bij je accommodatie.
Onze bestemming is de beroemde Parrilla Don Julio, in de wijk Palermo. Deze grill is een icoon van de keuken van Buenos Aires. Deze grill staat internationaal bekend om zijn vlees van hoge kwaliteit. De sfeer is ideaal voor speciale gelegenheden en om te bezoeken tijdens je verblijf in Buenos Aires, want het is een favoriet onder toeristen.
Je krijgt een vast menu voorgeschoteld met het beste Argentijnse vlees en typische bijgerechten die je bij de grill kunt vinden.
Op het menu staan Cecina de steer en Libritos als voorgerecht. Cecina is gezouten en aan de lucht gedroogd rundvlees, vergelijkbaar met beef jerky maar met een meer geconcentreerde smaak.
Het volgende gerecht is Mollejas vergezeld van Cebollitas al rescoldo. De spiermaag is goudbruin en knapperig van buiten, maar mals van binnen, terwijl de uien in het vuur worden gekookt, waardoor ze een rokerige en gekarameliseerde smaak krijgen die perfect bij de spiermaag past.
Daarna kun je genieten van Ribeye steak, een mals en sappig stuk ossenhaas, met gegrilde artisjokken. We sluiten af met vanille-ijs en geroosterde aardbeien. Je kunt het menu hieronder bekijken.
Om deze ervaring aan te vullen bieden we een combinatie aan met een selectie wijnen, de beste vriend van de barbecue.
Als het diner voorbij is, brengen we je terug naar je hotel.