Dompel jezelf onder in de traditie, aroma's en smaken van paella met een ervaring die verder gaat dan de keuken: het is een reis naar het hart van Valencia en haar tradities.
We ontmoeten elkaar op het ontmoetingspunt en gaan naar mijn huis, in de buurt van Valencia, in een bevoorrechte omgeving in de buurt van het natuurpark Albufera, omringd door sinaasappelboomgaarden en rijstvelden. Vanaf het eerste moment willen we dat je je thuis voelt en geniet van de Valenciaanse gastvrijheid en het plezier van samen koken.
Dompel jezelf onder in de traditie, aroma's en smaken van paella met een ervaring die verder gaat dan de keuken: het is een reis naar het hart van Valencia en haar tradities.
We ontmoeten elkaar op het ontmoetingspunt en gaan naar mijn huis, in de buurt van Valencia, in een bevoorrechte omgeving in de buurt van het natuurpark Albufera, omringd door sinaasappelboomgaarden en rijstvelden. Vanaf het eerste moment willen we dat je je thuis voelt en geniet van de Valenciaanse gastvrijheid en het plezier van samen koken.
Dan is het tijd om authentieke koks te worden: schort aan, lepel en glas wijn in de hand. Met een prachtig uitzicht als achtergrond ontdek je de trucjes en geheimen die alleen de lokale bevolking kent, waarbij je elke stap volgt met de zorg en traditie van onze Valenciaanse chef-kok.
Terwijl de rijst de smaken absorbeert, pauzeren we om exquise lokale tapas te proeven en proosten we met een goede wijn of frisdrank. De ervaring draait niet alleen om koken, maar ook om delen, lachen en jezelf onderdompelen in de verhalen en gebruiken die van paella zoveel meer maken dan een gerecht: een feest doordrenkt van traditie en goede sfeer.
Uiteindelijk komt het beste moment: genieten van je versgemaakte paella en zelfgemaakte sangria, genietend van elke hap met de voldoening dat je het zelf hebt klaargemaakt. Tussen de anekdotes, het gelach en het goede gezelschap krijg je het gevoel dat je deel uitmaakt van een eeuwenoude traditie en vooral van een huis dat je met open armen ontvangt.
Kom en beleef een onvergetelijke dag vol aroma's, vuur en passie. Want paella wordt niet alleen gekookt met ingrediënten; het wordt gekookt met ziel.