expedia
Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 4 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 2 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 3 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria
Picture 1 for Activity Bologna: cooking class in an old trattoria

Bologna: privéles Pasta koken met een echte "Sfoglina"

Van SLOW EMOTION
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 280 per volwassene* *Betaal een lagere prijs door meer dan 2 volwassenen te selecteren
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 3 u.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Kookles
  • Tagliatelle en Tortellini
  • Lokale producten
  • Pasta Fresca

Locatie van activiteit

    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • Via Claudio Treves, 40135 Bologna BO, Italy
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Beschikbaarheid controleren


Bologna: privéles Pasta koken met een echte "Sfoglina"
  • De activiteit duurt 3 uur3 u.
    3 u.
  • Engels
Starttijd: 16.00 uur
Prijsdetails
€ 280,00 x 1 volwassene€ 280,00

Totaal
De prijs is € 280,00
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenKookles met een professionele pastamaker
  • InbegrepenInbegrepen Proeverijen (een voorgerecht en een dessert)
  • InbegrepenInbegrepen Lokale gids

Belangrijke info voor je boekt

  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

We duiken in de traditie van verse pasta maken in Bologna met ervaren sfogline (pastamakers). Van de bereiding van het deeg tot het oprekken met de mattarello

Onze reis door het maken van pasta omvat:

Bereiding van het deeg: Leer hoe je de perfecte ingrediënten mengt om het pastadeeg te maken.

Kneden: Ontdek de kunst van het kneden van het deeg totdat het de ideale consistentie heeft bereikt.

Deeg laten rusten: Begrijp hoe belangrijk het is om het deeg te laten rusten om de textuur te ontwikkelen.

Uitrollen met de Mattarello: Beheers de techniek van het uitrollen van het deeg met een mattarello (deegroller) om de perfecte dikte te bereiken.

Snijden en vormen: Leer hoe je het deeg in verschillende pastasoorten snijdt en vormt, zoals tagliatelle, tortellini of lasagnevellen.

Koken: Krijg tips om de pasta perfect te koken.

Aan het einde van de cursus geniet je van de vruchten van je arbeid met een heerlijke maaltijd, vergezeld van lokale wijnen, in de gezellige sfeer van het kooklaboratorium van de Sfoglina. De cursus is privé en exclusief voor jouw groep.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Bologna
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Claudio Treves, 40135 Bologna BO, Italy
    • Bologna, Emilia-Romagna, Italy