Tijdens de belevenis maak je wat mendiants, wat truffels en ook een gepersonaliseerde reep die je aan het einde van de workshop mee kunt nemen. Het is ook een mooi moment om te delen met onze chocolademakers. Ze zullen je van alles uitleggen over de cacao. Je kunt een cacaoboon proeven (superbitter!) en ook de cacaolikeur (geen alcohol, alleen de cacaomassa die we gebruiken om de chocolade te maken).
De ervaring vindt plaats in ons gloednieuwe trainingscentrum, een zeer goed uitgeruste werkplaats van 150 m2 waar we samen tot 60 deelnemers kunnen ontvangen. Onze werkplaats is volledig voorzien van airconditioning, dus het kan een beetje koud zijn tijdens de activiteit. Kleed je in overeenstemming.
Er is momenteel veel vraag naar onze workshops, dus we houden nu drie sessies per dag om 11 uur, 14 uur en 17 uur. In ons trainingscentrum moet je een haarnetje dragen. Waterdispensers en invalidentoilet zijn beschikbaar.
Onze medewerkers zijn echte ambachtelijke chocolademakers die gecertificeerd zijn door de Federale Belgische overheid.
We zijn een trotse partner van het gastvrijheidsprogramma Les Clefs d'Or, een teken van uitmuntendheid dat wordt gegeven aan onze bezoekers en klanten.
In onze winkels kun je alles ontdekken wat onze chocolatiers voor onze klanten maken. Je kunt genieten van hun creativiteit en knowhow.
Wij zijn de enige gecertificeerde ambachtelijke chocolademaker in de stad Brussel!
Je werkt met chocolade die uitsluitend met de hand is gemaakt van eersteklas cacao.
Wij zijn de enige chocolademaker in Brussel die geen industriële chocolade gebruikt in zijn chocoladeateliers!
We garanderen een 100% traceerbare productieketen voor de cacao die je zult gebruiken en proeven.
De chocolade die je tijdens de workshop gebruikt, gaat niet gepaard met ontbossing of kinderarbeid en levert de boeren een redelijk inkomen op.
We maken geen deel uit van een industrieel concern, maar zijn een echte ambachtelijke chocolademaker.
Bezoek onze bean to bar machines met uitleg van de chocolademaker.