Nadat je om 18.00 uur bent opgehaald bij Baires Gallery, word je naar het Casa del Dulce de Leche gebracht. Geniet eerst van een rondleiding door deze historische speciaalzaak en leer hoe ze hun heerlijke sterproduct maken, de romige karamelachtige lekkernij genaamd “dulce de leche”. Krijg ook de kans om verschillende soorten te proeven.
Ga dan naar de Mercado de San Telmo, een levensmiddelenmarkt die sinds de opening in 1897 een essentiële rol speelt in de culinaire scene van Buenos Aires. Struin langs de verschillende kraampjes die vlees, vis, vers fruit en verse groenten verkopen en ontdek de beste kwaliteitsingrediënten die aan de basis liggen van de populairste gerechten uit de Argentijnse keuken.
De volgende stop op je voedseltour is bij het wijnhuis Tierra Mendocina, waar je 55 minuten lang kunt genieten van een wijnproeverij van 2 verschillende Argentijnse wijnen: een rode Malbec en een witte Torrontes. Was deze heerlijke wijnen ook met lokale kazen.
Van de wijnmakerij ga je naar het restaurant Revire Brasas Bravas voor de finishing touch van je culinaire ervaring in Buenos Aires. Geniet van een traditioneel Argentijns diner van 3 heerlijke gangen plus een drankje (mineraalwater, frisdrank, een glas wijn of bier). Als voorgerecht kun je kiezen uit een vleesempanada of Revire provolone. Vervolg dit met het hoofdgerecht van port flank steak, entrecote of een kwart kip zonder bot, allemaal geserveerd met friet of gemengde salade. Rond je maaltijd af met een dessertvlaai met dulce de leche of ijs.
Aan het einde van je heerlijke diner, dat ongeveer een uur zal duren, word je rond 22.00 uur teruggebracht naar je hotel waar je tour eindigt.