Tijdens dit avontuur met gids leer je alles over de cacaoboom, zie je hoe chocolade van cacaopeulen wordt gemaakt en proef je tropisch fruit. Verwen je smaakpapillen en bevredig je ziel met een uitgebreide proeverij van 20 soorten chocolade - een echt supervoedsel dat eiwitten, koolhydraten en vetten bevat.
Bezoek een duurzame boerderij, leer meer over de cacaoboom, permacultuur en duurzame landbouw en zie hoe chocolade wordt gemaakt. Geniet van een uitgebreide proeverij met 20 soorten chocolade - allemaal geteeld in Hawaï met hoge percentages cacao. Probeer enkele soorten uit Kauai of gewoon 85 procent met vers geroosterde nibs, cajunkruiden, truffels, gember, macadamianoten, geroosterde kokos en Tahitiaanse limoen.
Enkele van de monsters zijn mole, kokosmelkcurry, garam marsala, pittige peper, zeezout, amandelboter, knoflook, bosbes, sinaasappel met criollo nibs en kersen. Garden Island Chocolate gebruikt een stenen melanger om de bonen te malen - waardoor de geneeskrachtige eigenschappen en hoge percentages cacao behouden blijven - om hoge gehaltes flavonolen (antioxidanten), theobromine, fenylethylamine en anandamide te behouden.
De boerderij maakt ook warme chocolademelk in Latijns-Amerikaanse stijl met vers gemalen chocoladelikeur, verse hele vanillestokjes, gemalen piment, verse kokosmelk en honing - geen rietsuiker. Proef cacao, lychee, sterfruit, broodvrucht, jackfruit, longon, grapefruit, ramboetan, maar ook mandarijnen, ananas, macadamianoten, suikerriet, mango's, durian, mangosteen, acai en plaatselijke honing.