Er is geen betere manier om een land te leren kennen dan via het eten. Tijdens deze spannende 3 uur durende kookcursus bezoek je een lokale markt om de verschillende ingrediënten te ontdekken die verkrijgbaar zijn in Peru, en daarna keer je terug naar de keuken om een 3-gangen maaltijd te bereiden.
Peru heeft een benijdenswaardige reputatie op culinair gebied en je zult in het gezelschap zijn van een deskundige instructeur terwijl je een van de 3 menu's leert bereiden.
Elk bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, met een cocktail erbij.
Menu 1 bevat Pisco sour of vruchtensap, aardappelen met Huancaína-saus, typische rijst met kip en chocoladefondue.
Met menu 2 leer je een Pisco sour of vruchtensap bereiden, maïssoep koken, gezouten rundvlees met frietjes en een chocoladefondue.
Menu 3 bevat soltero de habas, aji de gallina met rijst en chocoladefondue - en natuurlijk een Pisco sour of vruchtensap!
Na al het harde werk dat je in je Peruaanse meesterwerken hebt gestoken, ga je zitten en geniet je van de gerechten in een ontspannen en vriendelijke omgeving.