MENU
ENTRESS
- Argentijnse Antipasto (Midden): Vleeswaren, leverpaté, olijven, augurken van aubergines.
- San Telmo Salade (Litoral): Bed van groen, bocconcinos, tomaten, geroosterde zaden en olijven.
- Gebakken Creoolse “Empanadas”: Gesneden met een mes.
- Rundvlees en kip.
- Soep van de dag.
- “Humita Norteña” (Noordwest): Milde Maïs, uien, rode peper, basilicum, droge tomaten, knoflook, olijfolie.
- Gepaneerde Mozzarella Sticks (Midden): Met tomatensaus.
- Kaassoufflé: Met groene blaadjes en geroosterde zaden.
HOOFD GERECHTEN
- Pasta's en Risottorijst.
- Sorrentino's met ham en mozarrella: Met tomaten- en roomsaus.
- Zelfgemaakte Tagliatellis uit Cuyo (West).
- Gesauteerd op olijfolie, rucola, champignons, olijven, gedroogde tomaten, walnoten en parmezaanse kaas.
- Groentenrisotto met Carnaroli rijst, Parmezaanse kaas, zaffran en knapperige groenten.
- Vis van de dag met geroosterde citroenen en knapperige groenten.
- Gevulde kipfilet met saffraansaus en zoete aardappelen en rijst.
- Gegrilde kipfilet met pompoenpuree.
- Traditionele “Bife de Chorizo” (Centrum): Geserveerd met aardappelen en creoolse saus.
- Tipische aardappeltaart (Noa): Aardappel, rundvlees, champignons, uien, rode peper, met room en parmezaan.
- Patagonische stoofschotel van lam en paddenstoelen (Patagonië): Met tomaten, wortelen, uien, aubergines en aardappelen.
- Gegrilde varkensflank (Cuyo): Met broccolihapjes en aardappelpuree.
DESSERTS
- Creme Caramel (Centrum).
- Catalaanse Room (Centrum): Typisch Spaanse vla.
- Traditionele “Vigilante” (Cuyo ): Gelei van kweepeer en zoete aardappel met romige kaas.
- Fruitsalade (Centrum - Mesopotamië): Perziken, pinnapels, appel, sinaasappel, peren, banaan.
- Drijvend Eiland (Centrum): Nade met eiwit en geserveerd met karamelsaus.
- Zelfgemaakte tiramisu.
- IJs: Room, vainilla, chocolade, aardbei, citroen, dulce de leche.
Drank:
- Wijnen.
- Wateren.
- Frisdrank.
- Bier.
- Koffie.
- Thee.
TANGO & FOLKLORE SHOW
De regisseur Aldo Falasca, vergezeld door zijn opmerkelijke kwartet van piano, contrabas, bandoneon en viool, zijn de muzikale hoofdrolspelers van de meest erkende diner- en tangoshow in Buenos Aires; en zij zijn de meest geschikte omlijsting en ondersteuning waar de uitmuntendheid en vaardigheid van onze voortreffelijke dansers de grote zaal zullen vullen met alle magie van de tango, met zijn geschiedenis en fascinerende traditie.
PRIVÉTRANSFER
Je kunt kiezen voor een privé-auto tot 4 personen (minimaal 2 personen).