expedia

Gelato maken in Bologna

Van Ways
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 65 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 1 u. 30 min.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
Overzicht
  • Leer zelf authentieke Italiaanse gelato maken
  • Ontdek de ingrediënten, technieken en tradities
  • Bereid verschillende smaken
  • Proef je zelfgemaakte gelato aan het einde van de les
  • Ontvang een receptenboekje om de ervaring thuis na te maken

Locatie van activiteit

  • La Soffritta Cooking School in Bologna
    • 1/B Via de' Gargiolari
    • 40123, Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • La Soffritta Cooking School in Bologna
    • 1/B Via de' Gargiolari
    • 40123, Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Beschikbaarheid controleren


Gelato maken in Bologna
  • De activiteit duurt 1 uur en 30 minuten1 u. 30 min.
    1 u. 30 min.
  • Engels
  • Eten en drinken
Taalopties: Engels
Starttijd: 14.00 uur
Prijsdetails
€ 65,00 x 1 volwassene€ 65,00

Totaal
De prijs is € 65,00
tot ma. 4 aug.
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenChef-kok
  • InbegrepenInbegrepenGelato maken
  • InbegrepenInbegrepenReceptenboek met tips
  • InbegrepenInbegrepenUitrusting (ingrediënten, schort...)
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenOphalen en wegbrengen van hotels

Belangrijke info voor je boekt

  • Minderjarigen moeten worden begeleid door een volwassene
  • Laat het ons weten als je een voedselallergie of dieetwensen hebt
  • Houd er rekening mee dat sommige delen van de tour niet gemakkelijk toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit (of enige andere vorm van handicap).
  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

Kom naar onze gezellige kookruimte in het hart van Bologna en leer hoe je ambachtelijke Italiaanse gelato maakt: romig, heerlijk en met liefde gemaakt.

Onder begeleiding van een professionele kok ontdek je de geheimen achter echte gelato: van het selecteren van kwaliteitsingrediënten tot het mixen, karnen en invriezen. Je verkent seizoensgebonden smaken en klassieke combinaties, waarbij je vers fruit, chocolade, noten of specerijen gebruikt om verschillende smaken te creëren.

Deze praktische ervaring is perfect voor zowel volwassenen als gezinnen en geschikt voor nieuwsgierige beginners en fijnproevers. Je werkt stap voor stap door het proces en leert technieken die je gemakkelijk thuis kunt nadoen, zelfs zonder gelatomachine!

Aan het einde van de les proef je je eigen creaties met de groep en neem je een receptenboekje mee naar huis met alles wat je hebt bereid en meer ideeën om in je eigen keuken mee te experimenteren.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESLa Soffritta Cooking School in Bologna
    • 1/B Via de' Gargiolari
    • 40123, Bologna, Emilia-Romagna, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLELa Soffritta Cooking School in Bologna
    • 1/B Via de' Gargiolari
    • 40123, Bologna, Emilia-Romagna, Italy