expedia

Kagoshima: Soba Noodle maken met lokale ingrediënten

Van H.I.S. Co Ltd(TIC)
10 van 10
Uitzonderlijk
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 28 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 1 u.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
Overzicht
  • Leer hoe je zelf soba noodles maakt met een plaatselijke gids
  • Geniet van de verse geur en smaak van je eigen handgemaakte sobanoedels
  • Ontvang een certificaat van voltooiing aan het einde van de kookles
  • Geniet van de rijke, geurige volkoren sobanoedels gemaakt met lokale ingrediënten
  • Kies tussen rustieke dikke noedels en dunne noedels naar eigen voorkeur

Locatie van activiteit

    • Kagoshima
    • Kagoshima, Kagoshima, Japan

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • 日本、〒897-0302 鹿児島県南九州市知覧町郡13714 | There is a windmill outside the soba dojo.
    • Minamikyushu, Kagoshima, Japan

Beschikbaarheid controleren


Kagoshima Soba Noodle maken met lokale ingrediënten
  • De activiteit duurt 1 uur1 u.
    1 u.
  • Japans
Taalopties: Japans
Starttijd: 11.00 uur
Prijsdetails
€ 27,77 x 1 volwassene€ 27,77

Totaal
De prijs is € 27,77
tot do. 27 nov
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepen
    Soba noedel maken
  • InbegrepenInbegrepen
    Proeven van vers gemaakte sobanoedels
  • InbegrepenInbegrepen
    Certificaat van voltooiing
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepen
    Vervoer van/naar de locatie van de activiteit
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepen
    Persoonlijke uitgaven

Belangrijke info voor je boekt

  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

Leer hoe je traditionele Japanse sobanoedels maakt in Chiran, Kagoshima. Maak en proef je eigen sobanoedels met lokale ingrediënten.

Leer het proces van soba maken vanuit het niets. Zeef, meng met water, kneed het deeg, vorm het deeg, druk het deeg plat, rol het deeg op, vouw en hak het deeg fijn en kook het tot slot.

Aan het eind ontvang je een certificaat van voltooiing.

Wees heel voorzichtig met alles, van het slijpen van stenen tot koken. De aantrekkingskracht van soba is dat het “vers gemalen”, “vers gemaakt” en “vers gekookt” is. Het boekweitmeel dat die dag wordt gebruikt, wordt elke ochtend gemalen in de stenen molen van de Sanryokan Handmade Soba Dojo.

De stenen molen draait langzaam in een tempo van 20 omwentelingen per minuut zodat de warmte wordt overgedragen op de boekweitkorrels en het aroma niet ontsnapt. Deze aandacht voor detail is het geheim om te genieten van de rijke, geurige volkoren soba.

Proef twee soorten soba: rustieke dikke noedels en dunne noedels. Meestal worden de zachte dunne noedels koud geserveerd en de smaakvolle dikke noedels warm, maar klanten kunnen kiezen naar eigen voorkeur.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Kagoshima
    • Kagoshima, Kagoshima, Japan

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • 日本、〒897-0302 鹿児島県南九州市知覧町郡13714 | There is a windmill outside the soba dojo.
    • Minamikyushu, Kagoshima, Japan