expedia
Cooking Classes and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour

Kookles in Cusco en rondleiding op de markt in San Pedro

Van Tangol
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 85 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 4 u.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Wandeling rond de San Pedro Markt
  • Leer meer over het lokale eten van een professionele gids
  • Proef nieuwe smaken en het heerlijke traditionele eten uit de Andes
  • Leer Peruaans koken met een professionele chef-kok
  • Geniet van een 4-gangenmenu met Peruaanse ingrediënten

Locatie van activiteit

  • Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Beschikbaarheid controleren


Kooklessen en San Pedro Markt Tour
  • De activiteit duurt 4 uur4 u.4 u.
  • Engels
  • Eten en drinken

Selecteer deze optie voor Groepsservice

Taalopties: Engels
Starttijd: 15.00 uur
Prijsdetails
€ 84,58 x 2 volwassenen€ 169,16

Totaal
De prijs is € 169,16
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenEten met gids op de markt van San Pedro
  • InbegrepenInbegrepenLive tourcommentaar in het Spaans en Engels
  • InbegrepenInbegrepenAlle ingrediënten
  • InbegrepenInbegrepenDrink Chicha Morada en water
  • InbegrepenInbegrepenBegeleide kookles
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenMaaltijden die niet in het reisschema zijn opgenomen
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenVervoer van en naar het hotel

Belangrijke info voor je boekt

  • Een minimum van 2 personen is vereist om de tour te starten
  • Deze activiteit is niet rolstoeltoegankelijk
  • Deze activiteit wordt niet aanbevolen voor kinderen van 6 jaar en jonger
  • Als je voedselbeperkingen hebt, laat het ons dan weten als je reserveert.
  • Je moet 10 minuten voor de starttijd op het ontmoetingspunt zijn
  • Deze activiteit begint in San Pedro Market Door 1, op ongeveer 5 minuten afstand van Plaza de Armas. Je dient op eigen gelegenheid naar het verzamelpunt te komen
  • Deze activiteit eindigt bij Calle San Andres 477, historisch centrum van Cusco.
  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kunt verwachten

Deze geweldige culinaire ervaring begint bij het ontmoetingspunt Plazoleta van San Pedro, een prachtige plek waar de Markt van San Pedro zich bevindt.

De markt werd geopend in 1925 en tijdens de rondleiding over de markt zie je duizenden winkels met een grote verscheidenheid aan levensmiddelen zoals kazen, fruit, groenten, handwerk, menu's, enzovoort.

De San Pedro Market is het belangrijkste bevoorradingspunt in de stad, waar dagelijks toeristen en plaatselijke bewoners komen. Deze plek maakte deel uit van het Incapad dat verbonden was met Plaza de Armas,tijdens het Incarijk.

De voedseltour gaat verder met een korte wandeling tot aan de kookstudio die vlakbij de markt in het historische centrum van Cusco ligt. De keuken is klaar om te beginnen met de Peruaanse kooklessen.

Je begint de les met het maken van een Peruaanse cocktail bekend als Pisco Sour. Deze traditionele alcoholische drank wordt gemaakt met Pisco, een gedistilleerde drank van druiven, met passievruchtensap.

De professionele chef-kok zal stap voor stap uitleggen hoe je een 4-gangenmenu bereidt met basis kooktechnieken. We beginnen met het bereiden van de eerste gang, een heerlijke Mashua Cream vergezeld van paarse maïschips. Mashua is een knol die wordt geoogst in de hoge Andes-regio's van verschillende Zuid-Amerikaanse landen, die veel lijkt op aardappelen, en het bezit heilzame voedingseigenschappen.

Voor de tweede gang bereid je drie verschillende soorten ceviche. Een daarvan is de klassieke stijl met rode ui en koriander. De tweede zal een voorouderlijke stijl zijn met tumbo sap, een vrucht die oorspronkelijk uit de hoge jungle in de Andes komt, verwant is aan passievrucht en rijk is aan vitamine C. De derde ceviche zal bestaan uit kushuro (hoge algen uit de Andes), tarwi (soja uit de Andes) en camu camu, wat een explosie van smaken biedt.

In de derde gang ga je een exquise rocoto paprikagevuld met champignons en groenten bereiden, vergezeld van een biologische tuinsalade en een smeuïge aardappeltaart. Rocoto is een chilipepersoort en heeft dus een pittige pit. Voor de aardappeltaart gebruik je drie verschillende soorten aardappelen.

Aan het einde van elke gang proef je elk gerecht om te genieten van de traditionele Peruaanse keuken die je met je eigen handen hebt gemaakt en een gezellig moment te delen met de rest van de groep. Je proeft ook niet-alcoholische dranken zoals Chicha Morada, een zoete drank gemaakt van paarse maïs.

In de vierde gang ga je genieten van desserts gemaakt met aromatische en verse exotische vruchten, zoals lucuma, goudbessen en cherimoya.

Schoonmaak- en veiligheidsmaatregelen

Grondigere hygiënemaatregelen
  • Vaak aangeraakte oppervlakken worden schoongemaakt en gedesinfecteerd
  • Voertuigen en zalen worden schoongemaakt met ontsmettingsmiddelen
  • Voertuigen en zalen worden vrijgehouden tussen reizigers
Sociale afstandsmaatregelen
  • Contactloze inwisseling van tickets
  • Maatregelen met betrekking tot social distancing (het bewaren van sociale afstand) zijn van kracht
Veiligheidsmaatregelen
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen door het personeel
  • Mondkapjes zijn vereist
  • Hygiënische handgel aanwezig
Deze informatie wordt verstrekt door onze partners.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESCooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLESan Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru