Ga mee met de bekroonde Lip Smacking Foodie Tours voor de brunch die alle brunches in Las Vegas overtreft. Het is een ervaring waarbij je niet één, niet twee, maar drie voortreffelijke brunches kunt genieten - allemaal in één heerlijke middag.
Geen wonder dat deze tour werd uitgeroepen tot “Beste Brunch'' door de Las Vegas Review-Journal.
Je begroet de dag met van alles, van dim sum en Instagram-ready Aziatische paars-ube pannenkoeken tot hedendaagse Mexicaans-Latijnse specialiteiten gemaakt door een Esquire magazine “Chef van het jaar,” en klassieke comfort gerechten die tot nieuwe hoogten zijn verheven. Cocktails zijn inbegrepen, waardoor dit echt de ultieme zuipbrunch wordt. Voor degenen die liever niet drinken zijn er creatieve zero-proof blusmiddelen verkrijgbaar.
In elk restaurant krijg je meteen een eersteklas tafel met de allerbeste VIP-service. Op elke locatie krijg je de kans om naast andere gasten te zitten, wat een gemakkelijke manier is om nieuwe vrienden te ontmoeten en te lachen onder het genot van heerlijk eten en drinken.
Een professionele gids wijst de weg en vermaakt je met leuke weetjes en verhalen over interessante bezienswaardigheden onderweg.
In FUHU, een eigentijds Aziatisch restaurant waar het draait om vibe-dining, kun je aanschuiven voor Technicolor ube pannenkoeken, gemaakt met de “echte” Zuidoost-Aziatische paarse yam; hartige char siu baos; delicate garnalen hargow dumplings; en gebakken rijst verlevendigd met knapperige eend. Geniet ervan met een mocktail of een kenmerkende lychee, grapefruit en met rozen geïnfuseerde FUHU Haiku wodka cocktail.
Daarna gaat het naar VIVA, het uitbundige Latijns-Mexicaanse restaurant van de veelgeprezen chef-kok Ray Garcia uit Los Angeles, die te zien was op Cooking Channel. Verwen jezelf met chilaquiles, een Mexicaans ontbijtgerecht van volkoren maïstortillachips met daarop gebakken eieren en veel salsa en kaas; sappige salade van heirloomtomaten; taco's met garnalen en guacamole; en pittige Mexicaanse straatmaïs in elotes-stijl. Drink daarbij een verfrissende watermeloen aqua fresca of de VIVA-Rita margarita die is gegarneerd met modern zoutschuim.
Ontspan tot slot bij Wally's, een uniek restaurant, wijnbar en speciale gourmetmarkt die een hotspot voor beroemdheden is in Los Angeles, waar het vandaan komt. Custardy wentelteefjes worden gebakken in een houtoven en eggs benedict wordt opgepept met gegrilde jumbo asperges en pesto van rucola. Combineer met een mocktail of een cocktail. Vergeet niet om ruimte vrij te houden voor een verrassingsdessert aan het eind.