Na deze heerlijke kookles neem je nooit meer genoegen met gewone pasta. Leer van je plaatselijke chef-kok hoe je zelf pasta maakt en leer de geheimen van een zelfgemaakte tiramisu - net als een echte Italiaan! Je leert de geschiedenis van deze beroemde gerechten met je nieuwe foodie vrienden, en aan het eind van de les mag je gaan zitten en alles wat je hebt gekookt opeten! Zo'n lunch heb je nog nooit gehad.
Je begint je les met een welkomstglas prosecco - de beste manier om kennis te maken met je chef en alle anderen met wie je gaat koken. Dan is het tijd om te gaan koken! Leer van de expert terwijl je het deeg mengt en rolt, nog wat drinkt en dan het deeg snijdt. Je eindigt met verse, handgemaakte fettuccine, klaar om te koken.
Vervolgens maak je van je gekookte pasta een van onze beroemdste hoofdgerechten - carbonara of cacio e pepe, en maak je je klaar om te genieten met een glas lokale wijn of een non-alcoholisch drankje naar keuze.
En laten we de onbetwiste kampioen van de Italiaanse toetjes niet vergeten: tiramisu. We leren je precies hoe je het moet maken en laten je het recept meenemen, zodat je iedereen thuis op zijn wenken kunt bedienen. Tijdens de les leer je de geschiedenis van deze gerechten en hoe ze niet meer weg te denken zijn uit de Italiaanse keuken.
Als al het koken klaar is, is het tijd om te eten. Ga zitten met je nieuwe foodie vrienden en eet alles wat je hebt gemaakt op. Geniet ervan bij de borrel en eindig met een heerlijk en verfrissend glas limoncello.
Dus trek je schort aan, pak je bestek en maak je klaar voor een wervelwind van heerlijkheden.