Om onvergetelijke herinneringen over te houden aan je reis naar Peru. In deze ervaring krijg je de kans om op een hand-on manier 3 typische gerechten te leren: “Ceviche”, “Causa” en “Lomo Saltado” in een gezellige omgeving, zoals mijn huis, in de toeristische wijk Miraflores. Je zult ontdekken waarom de Peruaanse keuken ons inspireert en een ruimte van eenheid en trots onder ons creëert.
Als onderdeel van de ervaring bezoeken we samen de markt, waar je leert over fruit, groenten en kruiden die de ziel van onze keuken vormen.
Aan het einde van de les word je een ambassadeur van de Peruaanse keuken en kun je thuis een volledige maaltijd bereiden.
ITINERARIUM:
10:00 uur Ontmoeting en begroeting door de chef-kok bij de hoofdingang van Markt nr. 1 Surquillo. Op deze plek zie je de typische Peruaanse vruchten en kruiden.
10:50 uur Vertrek naar het huis van de chef-kok. Onderweg ziet u de omgeving van de wijk Miraflores.
11:00 uur De les begint met de bereiding van Causa en Ceviche terwijl je een heerlijke Chilcano (drankje op basis van Pisco) proeft. Alle deelnemers krijgen hun gerechten en ingrediënten mee.
Er wordt een onbeperkt alcoholvrij drankje geserveerd.
11:45 uur Tijd om de door elke deelnemer bereide gerechten te nuttigen.
12:15 uur Demonstratie en bereiding van de Lomo Saltado.
12:30 Je deelt de tafel met de chef-kok en geniet van een voortreffelijke lunch die je zelf hebt bereid, in een vrolijke en huiselijke sfeer. Je leert ook over onze geschiedenis, cultuur,
culinaire identiteit en natuurlijk onze regio’s, dit alles vanuit het perspectief van iemand die er heeft gereisd en gewoond.
13:30 uur Einde van de diensten